Παίζει άμυνα στο πρώτο ημίχρονο ο Κώστας Παρδάλης Reviewed by Momizat on . "Λίρα εκατό" αποδεικνύεται για τον ιστορικό ΑΟΤ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης, ο famous γιατρός Κώστας Παρδάλης. Στον επί 11 συναπτά έτη επιτυχημένο "Λίρα εκατό" αποδεικνύεται για τον ιστορικό ΑΟΤ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης, ο famous γιατρός Κώστας Παρδάλης. Στον επί 11 συναπτά έτη επιτυχημένο Rating: 0

Παίζει άμυνα στο πρώτο ημίχρονο ο Κώστας Παρδάλης

Παίζει άμυνα στο πρώτο ημίχρονο ο Κώστας Παρδάλης

“Λίρα εκατό” αποδεικνύεται για τον ιστορικό ΑΟΤ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης, ο famous γιατρός Κώστας Παρδάλης.

Στον επί 11 συναπτά έτη επιτυχημένο πρόεδρο του ερασιτέχνη χρεώνεται η δημιουργία του αθλητικού κέντρου Σωτήρα αφού ο ίδιος ενστερνίζεται απόλυτα τη φιλοσοφία των μεγάλων του ποδοσφαίρου ότι : ” Οι ομάδες χτίζονται από τις ακαδημίες”.

Άνθρωπος με πλούσια κοινωνική δράση και άδολη προσφορά στο τοπικό αθλητισμό, προς στιγμήν ανθίσταται στις κρούσεις να ασχοληθεί με τα κοινά, δηλώνοντας πιστός στην επιστήμη του και τον αγαπημένο του ΑΟΤ.

Αυτό που είναι σίγουρο για τα Τρίκαλα είναι, ότι μόνο αν ενεργοποιηθούν στη πολιτική και την αυτοδιοίκηση οι “αδάμαντες”, θα γλιτώσουμε από τους “άνθρακες” που διασύρουν καθημερινώς το δημόσιο βίο του νομού.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή