"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.7 C
Trikala

Παίκτες ΑΟ Τρίκαλα: “Ευχαριστούμε για τις τραγελαφικές συνθήκες” – Απάντηση της Διοίκησης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με ανακοίνωσή τους η οποία στάλθηκε στο liganews.gr, οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα απάντησαν στη διοίκηση του Ερασιτέχνη μιλώντας για τραγελαφικές συνθήκες, για έλλειψη επικοινωνίας με την διοίκηση και για πολλά άλλα.

Η ανακοίνωση υπογράφεται από τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα. Να σημειωθεί πάντως ότι αύριο τουλάχιστον τέσσερις παίκτες από την πρώτη ομάδα θα μπουν στο λεωφορείο για τα Μέγαρα μαζί με την Κ16.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των παικτών των Τρικάλων όπως δημοσιεύθηκε στο liganews:

«Ευχαριστούμε την διοίκηση τον κ Κωστα Παρδαλή ,κ Γιώργο Παναγιωτου με συνεργάτες τους Ζηση Κατσαντώνη και Κωστα Καρακουση και σια του ΔΣ που μας κοροϊδεύουν τόσο καιρό μπροστά στα μάτια μας….τους ευχαριστούμε που τις άγιες μέρες του πασχα άφησαν χωρίς ένα ευρώ 20 ποδοσφαιριστές με τις οικογένειες τους για να περάσουν γιορτές..!ευχαριστούμε για τις τραγελαφικές συνθήκες στους ποδοσφαιριστές απο αλλες πόλεις που τους έδιωχναν από τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια μη έχοντας πληρώσει την παραμονή τους και την διατροφή τους οπως είχαν συμφωνήσει!

Τους ευχαριστούμε που οσοι ποδοσφαιριστές τραυματιστηκαν πήγανε για εξετάσεις και θεραπείες με δικα τους έξοδα.. Στο γήπεδο δεν είχαμε ούτε τα βασικα όπως εναν γιατρό.. Ας μην πούμε για φάρμακα και τα υπόλοιπα … γνωριζουμε ολοι ότι θα χάναμε πολλά χρήματα από τις αρχικές μας συμφωνίες διότι η ομάδα έχασε τον στόχο της ανόδου,όμως με θέληση παρα μείναμε να βοηθήσουμε την ομάδα να σταθεί στην κατηγορία με σεβασμό και αξιοπρέπεια..!

προσπαθουσαμε μήνες τωρα να τους βρούμε να μιλήσουμε για την συνέχεια και ολοι τους ηταν εξαφανισμενοι περιμένοντας στην γωνία για να κριτικάρουν!!ταξιδια εκτός έδρας αυθημερόν 4-5 ωρών με γεύμα μια μακαρονάδα στο 2023 ..χορτάσαμε κρητική άσχημη σε ένα γηπεδο το οποίο είναι χειρότερο από στάβλους με ζώα..!!!


Εκβιασμος θεωρείται δηλαδη να έχεις δουλέψει για τα χρήματα σου και να τα ζητάς με τον πιο λογικό τρόπο?? Φτασαμε σε σημείο να ζητάμε ενα ποσο απο τα χρωστούμενα χρήματα εδω και μηνών που έχουμε δουλέψει…η δήλωση μας είναι προς τον κόσμο της πόλης να γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια με σεβασμό…ΜΠΡΑΒΟ σε αυτούς τους γιατρούς και τους δικηγόρους για ακόμη μια φορά….

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ …με εκτίμηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα

Αναγκαζόμαστε, ως διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, να επανέλθουμε με νεότερο δελτίο τύπου, προκειμένου να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να αντικρούσουμε τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντικές αναφορές, που διαλαμβάνονται στην ανακοίνωση, που εξέδωσαν οι «ποδοσφαιριστές» της ομάδας, η οποία αναρτήθηκε στην αθλητική ιστοσελίδα Liganews.

Το απύθμενο θράσος, η έκδηλη αθλιότητα και η αχαρακτήριστη αμετροέπεια κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο πρόκλησης και ανοχής. Προκειμένου εμφανώς να αμβλύνουν την κατακραυγή και τις αλγεινές εντυπώσεις της ακατανόητης και ανήκουστης στα ποδοσφαιρικά χρονικά ενέργειάς τους, να εκβιάσουν χωρίς αποχρώντα και βάσιμο δικαιολογητικό λόγο, με την απειλή της αποχής και μη συμμετοχής στον επικείμενο αγώνα της ομάδας, πρωθύστερη της συμφωνημένης ημερομηνία πληρωμής τους, και με προφανή στόχο να κερδίσουν την συμπάθεια του φίλαθλου κόσμου και να δικαιολογήσουν την λίαν επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά τους, παρουσιάζουν ηθελημένα, και μάλιστα ιδιαίτερα όψιμα, μια στρεβλή και ψευδή εικόνα χάους και τριτοκοσμικών συνθηκών στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Τα ψεύδη αυτά δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα. Αναφορικά με την αιτίαση, ότι τους εγκαταλείψαμε απλήρωτους, και μάλιστα μέρες Πάσχα, τους απαντούμε ευθέως, ότι η ανακοίνωσή τους αυτή θα είχε νόημα και σοβαρό υπόβαθρο και περιεχόμενο, αν ανάμεναν, όπως όφειλαν, την Μεγάλη Πέμπτη, που είχε οριστεί από την διοίκηση, ως ημέρα πληρωμών.

Αν πράγματι δεν τους πληρώναμε, όπως τους υποσχεθήκαμε – και ποτέ μέχρι σήμερα δεν τους κοροϊδέψαμε – θα είχαν τότε κάθε λόγο να μας «κρεμάσουν» στα μανταλάκια, να απέχουν και να μας χαρακτηρίσουν δημόσια, ως ασυνεπείς. Και θα είχαν όλα τα δίκαια με το μέρος τους.

Αντί αυτού επέλεξαν, να ενεργήσουν με «συνδικαλιστικές» πρακτικές και εξόχως «εκβιαστικές» μεθοδεύσεις, με την συμπεριφορά τους δε αυτή επέφεραν και προδιέγραψαν το αποτέλεσμα που επήλθε, εκ του οποίου επλήγη πρωτίστως η εικόνα της ομάδας και κατά δεύτερο εθίγη αναίτια η τιμή και η υπόληψη των μελών της διοίκησης. Αντί άλλης απάντησης τους δηλώνουμε ευθέως, ότι όσοι ποδοσφαιριστές τελικώς δεν υπέκυψαν στα κελεύσματα των «πρωτεργατών» και των υπ’ αυτών «κρυπτόμενων», διαχώρισαν την θέση τους και συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες του σωματείου θα πληρωθούν κανονικότατα την Μεγάλη Πέμπτη.

Οι μη συμμετέχοντες, οι οποίοι εγκατέλειψαν με δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη την ομάδα, αδιαφορώντας για την εικόνα και την ιστορία του σωματείου, διάλεξαν τον δρόμο τους και θα τους κρίνει ο φίλαθλος κόσμος. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς από την ανερμάτιστη και τουλάχιστον γελοία αυτή ανακοίνωση.

Αλήθεια άραγε οι συνθήκες προπόνησης στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας, που άλλοι ποδοσφαιριστές στην θέση τους θα ζήλευαν, ήταν τόσο κακές; Ποια άλλη ερασιτεχνική ή ακόμη και επαγγελματική ομάδα παρείχε στους αθλητές της τέτοιες συνθήκες προπόνησης; Θα πρέπει να απολογηθούμε μήπως, ως διοίκηση, για την ομολογουμένως κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο δημοτικό στάδιο, που κατά τους ποδοσφαιριστές μας ήταν χειρότερος και από στάβλο για ζώα; Όμως οι ομάδες «χωριά», χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης αυτών, που μας κέρδιζαν κατ’ επανάληψη μέσα σε αυτό το γήπεδο, αγωνίζονταν μήπως σε καλύτερες ή στις ίδιες αγωνιστικές συνθήκες; Πότε στερήθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας υπηρεσιών φροντιστή, φυσικοθεραπευτή, γιατρού, γυμναστών, προπονητών κλπ. Ποιος χρειάστηκε φάρμακα και δεν είχε; Ποιος είχε τραυματισμό και εγκαταλείφθηκε αβοήθητος; Η παράνοια και η στρέβλωση της αλήθειας σε όλο της το μεγαλείο.

Το επιχείρημα ότι έψαχναν την διοίκηση και δεν έβρισκαν ανταπόκριση είναι τουλάχιστον αστείο και ατυχές. Το ποιος εν τέλει κορόιδευε ποιον το έχουν άπαντες αντιληφθεί εκ του αποτελέσματος. Προκαλούμε περαιτέρω τον συντάκτη ή τους συντάκτες του συκοφαντικού και προσβλητικού αυτού κειμένου, να βγει και να δηλώσει δημόσια, ποιοι ποδοσφαιριστές εκδιώχθηκαν και πότε από τα ξενοδοχεία.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε, ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές μας διαμένουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, η διαμονή εκάστου στοιχίζει στην ομάδα 600 ευρώ μηνιαίως και κανείς μέχρι σήμερα δεν εκδιώχθηκε ούτε είχε οιοδήποτε πρόβλημα διαμονής. Κατά τον ίδιο τρόπο το σωματείο παρείχε καθημερινά στους ίδιους ως άνω ποδοσφαιριστές διατροφή, στα καλύτερα εστιατόρια των Τρικάλων, όπως επίσης καταβάλει κάθε μήνα και δαπάνες μετακίνησης σε ποδοσφαιριστές από την Λάρισα. Μας μέμφονται, ότι αναγκάζονταν να μεταβαίνουν αυθημερόν σε μακρινούς προορισμούς. Αλήθεια αυτό το «προνόμιο» το είχαν μόνο οι ίδιοι ή είναι ο κανόνας για τη συντριπτική πλειονότητα των ομάδων της κατηγορίας; Γιατί αποκρύπτουν, ότι μετά την απώλεια του στόχου της ανόδου κάποιοι εξ αυτών, επειδή εργάζονταν, ζήτησαν από τον προπονητή να μεταβαίνουν αυθημερόν στα εκτός έδρας παιχνίδια;

Γιατί ξεχνούν, ότι μέχρι τότε οι μετακινήσεις λάμβαναν χώρα με διανυκτέρευση και όχι αυθημερόν; Αναφορικά με τις μακαρονάδες στα ταξίδια, τις οποίες με χλευαστική διάθεση αναφέρουν, δηλώνουμε ότι προφανώς τα γεύματα δεν τα καθόριζε ούτε τα επέβαλε η διοίκηση αλλά η επιλογή της διατροφής, η οποία συνάδει με αθλητές, ανήκε στον εκάστοτε προπονητή της ομάδας. Δεν μας εξηγούν αλήθεια, τι θα ήθελαν οι «υπερπαίκτες» μας για γεύμα, προκειμένου να αποδίδουν καλύτερα και να μην έχουν αυτή την εικόνα μέσα στα γήπεδα;

Τέλος δεν θα παραλείψουμε να αναφέρουμε, ότι η επίκληση της καλής θέλησης αυτών, να παραμείνουν στην ομάδα, προκειμένου να σταθεί στην κατηγορία, με σεβασμό και αξιοπρέπεια, είναι εξόχως υποκριτική.

Δεν μας έκαναν την χάρη ούτε παρέμειναν ως σωτήρες, να την «σώσουν», αλλά αντίθετα συνέχισαν, ακριβώς γιατί τους πληρώναμε. Όμως κανείς από αυτούς δεν ήλθε στα Τρίκαλα για την σωτηρία της ομάδας αλλά για την άνοδό της. Ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του και πριν ασκήσει δημόσια κριτική, και μάλιστα συκοφαντική και ποινικώς ελεγκτέα, ας κοιτάξει πρώτα τον καθρέπτη του. Θα μπορούσαμε να τους πούμε πολλά περισσότερα.

Αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, θα αναγκαστούμε να δώσουμε στην δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες πόσα χρήματα έλαβε από τον ερασιτέχνη μέχρι σήμερα ο κάθε ποδοσφαιριστής, για συμφωνίες που έκαστος εξ αυτών έκανε με τον κ. Μαντζανά, για να διαπιστώσει και ο φίλαθλος κόσμος την βαριά αδικία σε βάρος τους. Παρεμπιπτόντως, δεν είδαμε μέχρι σήμερα καμία διαμαρτυρία και καμία αναφορά προς εκείνον με τον οποίο όλοι τους έκαναν τις συμφωνίες. Γιατί άραγε;

Καταληκτικά, και επειδή από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης προσβάλλεται και θίγεται η τιμή και η υπόληψη των μελών της διοίκησης, κάποιοι μάλιστα από τους οποίους μνημονεύονται ονομαστικά και με τις επαγγελματικές ιδιότητές τους, καλούμε αυτούς που επέλεξαν την αποχή και την διαστρέβλωση της αλήθειας, να δηλώσουν δημόσια και άμεσα, ποιοι εξ αυτών προσυπογράφουν την εν λόγω ανακοίνωση και ποιοι συμφωνούν με το περιεχόμενό της. Όλοι μας θα κριθούμε και θα αναμετρηθούμε με την αλήθεια και το ψεύδος. Και ο νοών νοείτω.
Για τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
Το Δ.Σ.

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τραγέλαφος η παρουσία σας στον αγωνιστικό χώρο στα περισσότερα παιχνίδια φέτος, άθλιοι μισθοφόροι και γ!δ!α όπως ο Ριζογιάννης, ο Κουτσιανικούλης, ο Σαντραβέλης κι ο Κουσκουνάς…Τραγέλαφος η όλη κατάσταση με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, που ψάχνουν συνέχεια για έναν επενδυτή τύπου Γιαλιά, Μαντζανά κλπ, για να “φύγει” από αυτούς αυτή η καυτή πατάτα τόσα χρόνια. Και ταυτόχρονα προσπαθούν να μάθουν και ποια είναι τα… πονηρά παιχνίδια, για να βγάλουν από αυτό το … πορδόσφαιρο. Τραγέλαφος να τους βλέπεις σε φωτογραφίες να γελάνε και τα μουστάκια τους σε εκδηλώσεις μαφιόζων, πρώην μεγαλομετόχων, με την επιθυμία να αναλάβουν ξανά αυτοί οι χοντροκεφάλες την ομάδα, να φέρνουν μανατζαρέους που θα φέρνουν τον κάθε άμπαλο ποδοσφαιριστή από Μολδαβία και …από Μολδοβλαχία. Τραγέλαφος η επιλογή να πάρει ο ξεπλέν Μαντζανάς (ναι, σε αυτόν τον…επενδυτή άφησαν τις τύχες της ομάδας οι …επιστήμονες του Ερασιτέχνη το καλοκαίρι, ενώ άλλο μοντέλο διοίκησης είχαν προκρίνει στη συνέλευξη του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα πολλοί από τον κόσμο του ΑΟΤ να μην ακολουθήσει αυτό το…μοντέλο και την ομάδα…). Τραγέλαφος αυτός ο
  ο Μαντζανάς – που όλοι είχαν μάθει για τα στησίματα του Απόλλωνος Λάρισας πριν από 2-3 χρόνια – , που επέλεξε τον μυρωδιά Κώστα Φρατζέσκο ως προπονητή, στη θέση του Αρσένιου. Είναι, κυρίως, τραγέλαφος η στάση του κόσμου του ΑΟΤ, που πάντα περιμένει έναν μεγαλοεπενδυτή μαφιόζο να αναλάβει την ομάδα, να την ανεβάσει στην Α’, για να πάει γήπεδο και να βλέπει τον Θρήνο, τον τρίφυλλο το μαραμένο, τον ΜΠΑΟΚ και την ΑΕΚούλα, κόντρα στον ΑΟΤ. Να πάει να δει αυτές τις…τεράστιες ομάδες, που τρώνε από 3 ως 5 γκολ σε ευρωπαϊκούς αγώνες σχεδόν πάντα. Μόνο 300-400 άτομα πηγαίναμε γήπεδο, ακόμη και σε κάποια εκτός. Εκεί τη φτάσανε την ομάδα οι διοικούντες την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη. Και, σαφώς, και φταίει ο κόσμος των Τρικάλων πρωτίστως – είναι όπως με τους βλ@κες πολιτικούς και τις εκλογές, και τα κριτήρια με τα οποία ψηφίζει ο λαός – , γιατί τα 5-10 ευρώ τα δίνει για καφέ και μπύρα, και να δει σούπερ λίγδα στην καφετέρια, να δει τις ομαδούλες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Για εισιτήριο στο στάδιο ούτε λόγος. Για το χλοοτάπητα και την κατάστασή του, και για το ποιος φταίει πρωτίστως, δεν θα ξαναγράψω. Τα ξέρουν όλοι. ΑΕΚ, Ολυμπιακός κλπ κλπ είναι πάντοτε ο εκάστοτε υπεύθυνος του Δήμου για το γήπεδο. Μόνο ΑΟΤ δεν τυγχάνει να είναι…Να τρως πάντα 5 στην Ευρώπη και να χαίρεσαι που σε γ@μ@ει ο Χοντρέλας με το βαπόρι από την Περσία, ο Έμπορος λαθραίων καυσίμων, ο ρώσος μαφιόζος φίλος του Πούτλερ κι ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, ο ανώμ@λος.

  • Καλέ μου Ευάγγελε,Βάγγο κλπ. δεν το λυπάσαι το καημένο το πληκτρολόγιο σου; Το ρήμαξες… Δεν θαυμάζεις τους προγόνους μας, τους Λάκωνες;
   Υ.Γ. Βέβαια, εδώ έχεις να ασχοληθείς με το τεράστιο θέμα που ονομάζεται ποδόσφαιρο*, αλλά και στα άλλα σε βλέπω υπέρ το δέον λαλίστατο.
   * Πρόκειται για μία ομαδική παράκρουση, όπου κάποιοι τα παίρνουν χοντρά και κάποιοι άλλοι …ζητωκραυγάζουν. Συμβαίνει και στην πολιτική.

 2. Καλέ μου Δημήτρη (Τζίμι Χέντριξ), ναι…Είναι αλήθεια ότι είμαι λαλίστατος υπέρ το δέον. Ίσως να συμβαίνει επειδή είμαι φανατικός του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Έχεις ακούσει ραδιοφωνική περιγραφή από Μπότσα Ουριέτ – εκφωνητή ραδιοφώνου αργεντίνικου , – για να κ@=λ^σεις άγρια με την περιγραφή πρωταθλήματος της χώρας ή παιχνίδια της Σελεξιόν Αρχεντίνα; Έχεις δει ποτέ πρωτάθλημα Αργεντίνικο και σούπερ κλάσικος (Μπόκα-Ρίβερ), όπως και κλάσικος άλλων ομάδων, του Ροσάριο, της Κόρδομπα κλπ του πρωταθλήματος, για να καταλάβεις την τρέλα; Όχι…Μη συγκρίνεις τις πο÷/τσες με τις βο#ρτσες. Άλλο Ευρώπη κι άλλο Νότια Αμερική (Αρχεντίνα, Ουρουγουάη, Μπρασίλ, Κολόμπια) κλπ…Παρεκτρέπονται κάποιοι μαλθ@κοί οπαδοί εκεί ώρες-ώρες και κάνουν χαζομάρες κλπ, αλλά αλλιώς τη βλέπουν την μπάλα, συνδυασμένη με τις επαγγελματικές τους, οικογενειακές και άλλες υποχρεώσεις κλπ.
  Αφοδευμένους τούς έχω τους Λάκωνες, προσωπικά, και απέχουν παρασάγγας από τους Αθηναίους κλπ της αρχαιότητας. Στο μόνο που τους θεωρώ ότι ήταν σωστοί, ήταν η πραγματική αγάπη τους για την πατρίδα (Σπάρτη). Κατά τ’ άλλα, όλο μλκίες έλεγαν – στα λίγα που έλεγαν – και πολλές συμφορές έγιναν ανάμεσα σε ελληνικούς πληθυσμούς, λόγω της σχιζοκεφαλιάς τους.
  Και ισχύει ότι το πορδόσφαιρο είναι το όπιο των λαών πολλές φορές. Δεν διαφωνώ επί τούτου.

  • Καλέ μου Ευάγγελε. Ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο και έκλαιγα όταν χάναμε. Ναι, αλλά χάναμε ΕΜΕΙΣ, δηλαδή ο Σωτήρης Καλατζής (ομαδάρχης μου στην κατασκήνωση), ο Παύλος Μπεβενίου (συνάδελφος αργότερα), ο Μάκης Χαριτίδης (γαμπρός στην γειτονιά), ο χασάπης Μπέσιος (όλο μπουτάκι με έδινε από το αρνί), ο Κλαπανάρας (μετρούσε τα κατοστάρικα μου) κλπ, κλπ. Βράχνιασα όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό 3-2 εντός. Αυτό ναι, ήταν (παρατατικός) ποδόσφαιρο. .Βρέστο σήμερα, για να ασχοληθώ εκ νέου.
   Υ.Γ. Ενεός μένω, όταν τα σημερινά αγόρια πετυχαίνουν τέρμα και βγάζουν την φανέλα. Βλέπω το χρώμα από το …σουτιέν. Ω, καιροί…

   • “To “μπουστάκι” αυτό φιλοξενεί ένα μηχάνημα το οποίο στέλνει μέσω GPS όλα τα δεδομένα του ποδοσφαιριστή που το φοράει σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή tablet. Έτσι η προπονητική ομάδα γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο πόσο έχει τρέξει ένας παίκτης, σε ποιες εντάσεις, πόσα σπριντ έχει κάνει και τους παλμούς του. Κατ’ επέκταση, στον πάγκο γνωρίζουν πόσο έχει κουραστεί ένας ποδοσφαιριστής και ποια περιθώρια έχει. Καθώς η κόπωση είναι παράγοντας τραυματισμών, μπορεί να προβλεφθούν μέσω του συστήματος και μικροί τραυματισμοί.”

 3. Από τη μία έχει δίκιο σε αυτό που σημείωσε ο Trikalinos, όσον αφορά αυτό που έχουν κάτω από τη φανέλα οι ποδοσφαιριστές, και το οποίο προσφέρει απαραίτητα δεδομένα για αναλύσεις κλπ – -…είπαμε, δεν είμαστε σε όλα αντίθετοι με αυτά που λέει ο Trikalinos, αρκεί να μη μας ζαλίζει με το πόσα καλά κρίνει ο ίδιος ότι έχει η τωρινή κυβέρνηση κλπ – , από την άλλη δεν μπορώ να διαφωνήσω για τους παίκτες του ΑΟΤ τους σημερινούς και τη σύγκριση με ιερά “τέρατα”. Είναι ιεροσυλία να συγκρίνεις τον Κουσκουνά, ο οποίος δεν πετυχαίνει ούτε αρκούδα στο 1 μέτρο με την μπάλα, με τον Κλαπανάρα κλπ. Καλά, και μόνο που έχω γνωρίσει από κοντά και τον Μπεβενίου (ήταν σε πρώτη επίσημη προπόνηση του ΑΟΤ για τη χρονιά 2010, νομίζω, και μας έλεγε απίστευτες ιστορίες για νίκες τεράστιες κλπ και τι έκανε σε έδρες των πιο λαοφιλών ομάδων ο ΑΟΤ παλιά), αλλά και τον απόλυτο καλλιτέχνη Καλαντζή, ο οποίος φορούσε φανέλα Μπρασίλ ’70 Πελέ – εγώ της Αρχεντίνα, κλασικά, και τον είχα συχνά αντίπαλο…οπότε πρόσεχε τα πόδια του – κι έχω παίξει κάποιες χρονιές, ιδίως το 2004 και ήμουν 20 ετών, στο βοηθητικό και στον Άι Γιώργη, ένιωσα δέος. Ίσως και γι’ αυτόν τον λόγο “αρρώστησα” τόσο και κατάλαβα ποια είναι η ομάδα μου εν Ελλάδι….Αυτή που παρακολουθώ χρονιά στο Στάδιο. Ποσώς με ενδιαφέρουν άλλα γήπεδα και στάδια εδώ στην Ελλάδα, ειλικρινά.
  ΑΟΤ – puerta cuatro (θύρα 4).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης