«Παίρνει μπροστά» και πάλι ο εμπορικός λιμένας Βόλου Reviewed by Momizat on . Στο λιμάνι του Βόλου εκφορτώθηκαν χθες 174 καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα μάρκας Nissan και Subaru, λόγω των απεργιών στα δύο μεγάλα λιμάνια της χώρας. Τις δια Στο λιμάνι του Βόλου εκφορτώθηκαν χθες 174 καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα μάρκας Nissan και Subaru, λόγω των απεργιών στα δύο μεγάλα λιμάνια της χώρας. Τις δια Rating: 0

«Παίρνει μπροστά» και πάλι ο εμπορικός λιμένας Βόλου

«Παίρνει μπροστά» και πάλι ο εμπορικός λιμένας Βόλου

Στο λιμάνι του Βόλου εκφορτώθηκαν χθες 174 καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα μάρκας Nissan και Subaru, λόγω των απεργιών στα δύο μεγάλα λιμάνια της χώρας.

Τις διαδικασίες εκτελωνισμού ανέλαβε η ΑΛΜΑ Α.Ε. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο εκτελωνιστή Σπύρο Κοντούλη, οι προσπάθειες επανεκκίνησης του εμπορικού λιμένα είναι έντονες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Τόσο ο αέρας, όσο και οι προσπάθειες της νέας διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, κυρίως του Θ. Σταυριδόπουλου, αλλά και των εμπλεκομένων φορέων, όπως η ΑΛΜΑ Α.Ε., φαίνεται να αποδίδουν σιγά – σιγά καρπούς».

Το κλίμα, πρόσθεσε, ο κ. Κοντούλης είναι ιδιαίτερα θετικό ως προς την αύξηση της κίνησης του εμπορικού λιμένα Βόλου και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή.

TAXYΔΡΟΜΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή