Παίρνουν πτυχίο 2 Υποψήφιοι Διδάκτορες, 12 μεταπτυχιακοί και 34 προπτυχιακοί φοιτητές του ΤΕΦΑΑ-ΣΕΦΑΑ Reviewed by Momizat on . Πτυχίο παίρνουν 2 Υποψήφιοι Διδάκτορες, 12 μεταπτυχιακοί και 34 προπτυχιακοί  φοιτητές. Τα πτυχία θα τους απονεμηθούν σε τελετή ορκωμοσίας που θα πραγματοποιηθε Πτυχίο παίρνουν 2 Υποψήφιοι Διδάκτορες, 12 μεταπτυχιακοί και 34 προπτυχιακοί  φοιτητές. Τα πτυχία θα τους απονεμηθούν σε τελετή ορκωμοσίας που θα πραγματοποιηθε Rating: 0

Παίρνουν πτυχίο 2 Υποψήφιοι Διδάκτορες, 12 μεταπτυχιακοί και 34 προπτυχιακοί φοιτητές του ΤΕΦΑΑ-ΣΕΦΑΑ

Παίρνουν πτυχίο 2 Υποψήφιοι Διδάκτορες, 12 μεταπτυχιακοί και 34 προπτυχιακοί  φοιτητές του ΤΕΦΑΑ-ΣΕΦΑΑ

Πτυχίο παίρνουν 2 Υποψήφιοι Διδάκτορες, 12 μεταπτυχιακοί και 34 προπτυχιακοί  φοιτητές. Τα πτυχία θα τους απονεμηθούν σε τελετή ορκωμοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016, παρουσία του Αναπληρωτή Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αναπληρωτή Καθηγητή κου Σφουγγάρη Αθανασίου και του Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή κου Κουτεντάκη Ιωάννη.

Πρόκειται να αποφοιτήσουν 2 Υποψήφιοι Διδάκτορες6 μεταπτυχιακοί φοιτητές των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματός μας, «Άσκηση & Υγεία», «Ψυχολογία της Άσκησης»«Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις», 6 μεταπτυχιακοί φοιτητές του EMSEP «Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού προγράμματος Ψυχολογία του Αθλητισμού της Άσκησης» και 34 προπτυχιακοί φοιτητές, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών τους στην εξεταστική Ιουνίου 2016.

Η Τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων στις 12:00 το μεσημέρι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή