“Παγκόσμιος” ο τρικαλινός καρδιολόγος Δημ. Ευαγγέλου Reviewed by Momizat on . Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρτηριακής Υπέρτασης κλήθηκε ο γνωστός καρδιολόγος της πόλης μας, κ. Δημήτριος Ευαγγέλου προκειμένου να παρουσιάσει μια πρωτότυπη ερευνητ Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρτηριακής Υπέρτασης κλήθηκε ο γνωστός καρδιολόγος της πόλης μας, κ. Δημήτριος Ευαγγέλου προκειμένου να παρουσιάσει μια πρωτότυπη ερευνητ Rating: 0

“Παγκόσμιος” ο τρικαλινός καρδιολόγος Δημ. Ευαγγέλου

“Παγκόσμιος” ο τρικαλινός καρδιολόγος Δημ. Ευαγγέλου

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρτηριακής Υπέρτασης κλήθηκε ο γνωστός καρδιολόγος της πόλης μας, κ. Δημήτριος Ευαγγέλου προκειμένου να παρουσιάσει μια πρωτότυπη ερευνητική εργασία. Την εργασία αυτή την εκπόνησε στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Ο ερευνητής ανέλυσε την παρουσία πρώιμων αλλοιώσεων στην καρδιακή λειτουργία υπερτασικών ασθενών, οι οποίες μπορούν να αποκαλυφθούν με τη χρήση μοντέρνων υπέρηχογραφικών τεχνικών, καθώς και τη σχέση τους με τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης.
Στη συζήτηση που ακολούθησε, έλαβε θετικές κριτικές από το προεδρείο και απάντησε σε ερωτήματα συναδέλφων του.
Το Παγκόσμιο συνέδριο διεξήχθη φέτος στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής μεταξύ 13-16 Ιουνίου. Συμμετείχαν ερευνητές από όλη την υφήλιο και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας.
Η συμμετοχή Ελλήνων ερευνητών υπήρξε αξιόλογη, σημειώνοντας για άλλη μια φορά την παρουσία υψηλού επιπέδου ιατρικού δυναμικού της χώρας μας σε επιστημονικές εκδηλώσεις.evaggelou6 evaggelou evaggelou2 evaggelou3 evaggelou4 evaggelou5

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή