Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Τρικαλινός Στέφανος Μπαγλατσάκος!!! Reviewed by Momizat on . Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Στέφανος Μπαγλατσάκος, ο οποίος έπειτα από μία μεγαλοπρεπή εμφάνιση στον τελική των -65 κιλών στο Κ-1 που δι Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Στέφανος Μπαγλατσάκος, ο οποίος έπειτα από μία μεγαλοπρεπή εμφάνιση στον τελική των -65 κιλών στο Κ-1 που δι Rating: 0

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Τρικαλινός Στέφανος Μπαγλατσάκος!!!

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Τρικαλινός Στέφανος Μπαγλατσάκος!!!

Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Στέφανος Μπαγλατσάκος, ο οποίος έπειτα από μία μεγαλοπρεπή εμφάνιση στον τελική των -65 κιλών στο Κ-1 που διεξάγεται στο κλειστό του Γαλατσίου, νίκησε τον ‘Ελληνα αντίπαλό του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Μάλιστα η νίκη του Μπαγλατσάκου ήταν τόσο άνετη, που ήρθε από τον πρώτο κιόλας γύρο του αγώνα με ΚΟ, καθώς ο αντίπαλος δεν κατάφερε να αντέξει τα δυνατά χτυπήματα του Τρικαλινού πρωταθλητή , με αποτέλεσμα να ρίξουν λευκή πετσέτα στο πάτωμα και ο αγώνας να ολοκληρωθεί.

Αν μη τι άλλο, η τεράστια αυτή επιτυχία που φέρνει το Στέφανο Μπαγλατσάκο στην κορυφή του κόσμου, αποτελεί επιστέγασμα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που έγινε όλα αυτά τα χρόνια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή του Γρηγόρη Μάλλιο, αλλά και στον πρώην προπονητή του, Φώτη Γεωργόπουλο, που ετοίμασε τον αθλητή του για τόσο υψηλό επίπεδο.

Στη φωτό, ο Μπαγλατσάκος πανηγυρίζει μετά την απονομή με το χρυσό μετάλλιο, μαζι με τον προπονητή του, Γρηγόρη Μάλλιο και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ της Team Mallios.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή