Παγκόσμιος τίτλος για την Τρικαλινή Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη στο Face Of Beauty International 2015 Reviewed by Momizat on .   H 24χρονη Tρικαλινή  Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη Β Σταρ Θεσσαλία 2014 κατέκτησε το πολυπόθητο στέμμα σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Taiwan και είναι η πρ   H 24χρονη Tρικαλινή  Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη Β Σταρ Θεσσαλία 2014 κατέκτησε το πολυπόθητο στέμμα σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Taiwan και είναι η πρ Rating: 0

Παγκόσμιος τίτλος για την Τρικαλινή Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη στο Face Of Beauty International 2015

aleksandra

 

H 24χρονη Tρικαλινή  Αλεξάνδρα Ευσταθιάδη Β Σταρ Θεσσαλία 2014 κατέκτησε το πολυπόθητο στέμμα σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς στην Taiwan και είναι η πρώτη Ελληνίδα που μας φέρνει τίτλο από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό ομορφιάς !

Συγκεκριμένα νικήτρια του Face of Beauty International 2015 είναι η Μις Μεξικό
1η αναπληρωματική η Μις Ουγγαρία
2η αναπληρωματική η Μις Ουκρανία
3η αναπληρωματική η Μις Ελλάς
4η αναπληρωματική η Μις Βενεζουέλα

Η Αλεξάνδρα είχε λάβει μέρος στον Πανθεσσαλικό διαγωνισμό ομορφιάς ένα χρόνο πριν ( 9.10.2014 )και με πολύ δουλειά και εστίαση του στόχου κατάφερε με τις κατευθύνσεις της διοργανώτριας και national director Ευαγγελίας Γκίκα να κερδίσουν τις εντυπώσεις και φυσικά παγκόσμιο τίτλο !

Η national director δηλώνει ευτυχής και υπερήφανη για την Αλέξα και εύχεται όλες οι μελλοντικές υποψήφιες του διαγωνισμού να ακολουθήσουν τα βήματα της Αλεξάνδρας !
Δηλώνει χαρακτηριστικά ΄΄Η επιτυχία απαιτεί επιμονή, εστίαση στο στόχο και έμπνευση΄΄

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά της Αλεξάνδρας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή