‘’Παιδεία για όλους’’ Reviewed by Momizat on . Για δεύτερη χρονιά υλοποιήθηκε από το δίκτυο ‘’αλληλεγγύη για όλους’’ η καμπάνια με σύνθημα ‘’παιδεία για όλους’’ και σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για πα Για δεύτερη χρονιά υλοποιήθηκε από το δίκτυο ‘’αλληλεγγύη για όλους’’ η καμπάνια με σύνθημα ‘’παιδεία για όλους’’ και σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για πα Rating: 0

‘’Παιδεία για όλους’’

‘’Παιδεία για όλους’’

Για δεύτερη χρονιά υλοποιήθηκε από το δίκτυο ‘’αλληλεγγύη για όλους’’ η καμπάνια με σύνθημα ‘’παιδεία για όλους’’ και σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Οι ποσότητες των σχολικών ειδών που συγκεντρώθηκαν (τσάντες, περισσότερα από χίλια τετράδια, μαρκαδόροι, μολύβια, σχεδιαστικά κ. ά.), καταγράφηκαν, συσκευάζονται σε ομαδικά ή συλλογικά πακέτα και ήδη άρχισαν να προωθούνται μέσω των σχολείων σε μαθητές.

Η παραπάνω δράση έδειξε ότι υπάρχουν στην κοινωνία ανθρώπινες αξίες που εκδηλώνονται όταν δοθεί το έναυσμα μέσα από αντίστοιχες δράσεις.

Ευχαριστούμε όλες και όλους τους αλληλέγγυους πολίτες που συμβάλλατε στη συγκέντρωση μιας τόσο σημαντικής ποσότητας σχολικών ειδών, τους παιδαγωγούς που συνέβαλαν στη βιωματική διάδραση με τα παιδιά και όλους τους εθελοντές και εθελόντριες που με ενθουσιασμό και απόθεμα ψυχικής δύναμης, εργάστηκαν για την καταγραφή και συσκευασία, το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών που επωμίζεται το έργο της προώθησης.

Ελπίζουμε η προσφορά αλληλεγγύης να συμβάλλει, έστω και λίγο, στον αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή, θα έχει συνέχεια και θα εκδηλωθεί και στις επόμενες δράσεις του δικτύου.

Οι προσπάθειες μας για συντονισμό με άλλες κινήσεις για την προώθηση μέρους των σχολικών ειδών στην πολύπαθη Γάζα, παρότι αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες, θα συνεχιστούν.

 

Τρίκαλα, 19 Σεπτεμβρίου 2014

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή