Παιδικά καθίσματα στα δωρεάν ποδήλατα Reviewed by Momizat on . Και για τους μικρούς συνεπιβάτες των δωρεάν ποδηλάτων φρόντισε ο Δήμος. Ηδη τοποθετήθηκαν παιδικά καθίσματα σε ποδήλατα που διατίθενται τόσο στο infopoint(στην Και για τους μικρούς συνεπιβάτες των δωρεάν ποδηλάτων φρόντισε ο Δήμος. Ηδη τοποθετήθηκαν παιδικά καθίσματα σε ποδήλατα που διατίθενται τόσο στο infopoint(στην Rating: 0

Παιδικά καθίσματα στα δωρεάν ποδήλατα

Παιδικά καθίσματα στα δωρεάν ποδήλατα

Και για τους μικρούς συνεπιβάτες των δωρεάν ποδηλάτων φρόντισε ο Δήμος. Ηδη τοποθετήθηκαν παιδικά καθίσματα σε ποδήλατα που διατίθενται τόσο στο infopoint(στην κεντρική πλατεία) όσο και στον χώρο στάθμευσης στην οδό Κανούτα. Η χρήση τους αφορά όσους εξυπηρετούνται από τα ποδήλατα και επιβάλλεται να βρίσκονται μαζί με το παιδί τους. Παραλλήλως, για μεγαλύτερη ασφάλεια, παρέχονται και τα ειδικά κράνη, αυστηρών προδιαγραφών, ειδικά για τους μικρούς συνεπιβάτες.
Υπενθυμίζεται ότι ποδήλατα για τις δωρεάν μετακινήσεις τους μπορούν να συνεχίσουν να προμηθεύονται τρικαλινοί και επισκέπτες, από τρία σημεία:
– Το infopointστην κεντρική πλατεία
– τον υπόγειο χώρο στάθμευσης επί της πλατείας Δικαστηρίων
– τον χώρο στάθμευσης επί της οδού Κανούτα.
Η χρήση αφορά σε διάστημα 2-3 ωρών, ενώ απαραίτητη είναι η κατάθεση της αστυνομικής ταυτότητας και η καταγραφή του αριθμού τηλεφώνου. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ζημιάς ή κλοπής, ο χρήστης υποχρεούται να καταβάλλει το αντίστοιχο ποσό. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή