Παιδική ζωγραφική «Τέχνη και αθλητισμός» Reviewed by Momizat on . Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τα Εικαστικά Εργαστήρια «Προβίδας», σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής με θ Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τα Εικαστικά Εργαστήρια «Προβίδας», σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής με θ Rating: 0

Παιδική ζωγραφική «Τέχνη και αθλητισμός»

zografika

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τα Εικαστικά Εργαστήρια «Προβίδας», σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Τέχνη και Αθλητισμός», με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή 17 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στον πρώτο όροφο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (πρώην Νομαρχία). Η έκθεση η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 24 Μαΐου θα είναι καθημερινά ανοιχτή για το κοινό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι.
Τα έργα τα οποία θα εκτεθούν έχουν φιλοτεχνηθεί από τα παιδιά που συμμετείχαν στον ομώνυμο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής και ο οποίος διενεργήθηκε σε 23 πόλεις της Ελλάδας. Οι διαγωνιζόμενοι, ηλικίας από 5 έως και 17 ετών δημιούργησαν 428 έργα που οργανώθηκαν και αξιολογήθηκαν σε τρεις ηλικιακές ομάδες:
• Από 5 έως 7 ετών
• Από 8 έως 11 ετών
• Από 12 έως 17 ετών
Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν τα βραβεία και οι τιμητικές διακρίσεις στα έργα που ξεχώρισαν.

Αφήστε το σχόλιο σας