Παιδικό βιβλίο από Καλαμπακιώτισσα Reviewed by Momizat on .   Πριν λίγο καιρό ήρθε στα χέρια μας ένα πολύ ενδιαφέρον παιδικό βιβλίο με τίτλο «ο Νέρης και οι τρεις ηλιαχτίδες». Πρόκειται για τη δεύτερη βιβλιογραφική   Πριν λίγο καιρό ήρθε στα χέρια μας ένα πολύ ενδιαφέρον παιδικό βιβλίο με τίτλο «ο Νέρης και οι τρεις ηλιαχτίδες». Πρόκειται για τη δεύτερη βιβλιογραφική Rating: 0

Παιδικό βιβλίο από Καλαμπακιώτισσα

Παιδικό βιβλίο από Καλαμπακιώτισσα

 

Πριν λίγο καιρό ήρθε στα χέρια μας ένα πολύ ενδιαφέρον παιδικό βιβλίο με τίτλο «ο Νέρης και οι τρεις ηλιαχτίδες». Πρόκειται για τη δεύτερη βιβλιογραφική δουλειά της Κατερίνας Φασέγγα και ήδη οι πρώτες κριτικές είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Αφορά ένα συναρπαστικό ταξίδι στη χώρα του Ήλιου τόλμησε ο Νέρης. Πόσο μακρύς μπορεί να είναι ο δρόμος για τη χώρα του Ήλιου; Και πόσο δύσκολος; Κανείς δεν το ξέρει και δεν θα το μάθει ποτέ, αν δεν αποφασίσει να κάνει αυτό το ταξίδι.

Αυτό έκανε ο Νέρης. Ένα θαρραλέο παιδί, που παρά τα εμπόδια που συνάντησε στο μεγάλο του ταξίδι για το άγνωστο, δεν πτοήθηκε και δεν σταμάτησε.

Έφτασε στη χώρα του Ήλιου, μπήκε στο παλάτι του και κατάφερε να κρατήσει στα χέρια του τρεις χρυσές ηλιαχτίδες. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς παιδιά , υποστηρίζει η Κατερίνα Φασέγγα.

Να ξεκινήσουμε

– αναφέρει -σήμερα κιόλας το ταξίδι στον δικό μας Ήλιο και να πιστέψουμε ότι όλα είναι δυνατά να συμβούν, αρκεί να το θέλουμε.

Η ζωή ανταμείβει πάντα τους θαρραλέους ανθρώπους.

Στο τέλος του ταξιδιού ένας θησαυρός μας περιμένει, ένα βασίλειο δικό μας και κάτι που όλοι αναζητάμε: Το φως του Ήλιου …

Αυτό το φως είναι αρκετό για να ζεσταθεί κάθε παγωμένη καρδιά …

Καλό ταξίδι

 

bb1

Η Κατερίνα Φασέγγα με καταγωγή από τον Κορυδαλλό Καλαμπάκας σπούδασε δημοσιογραφία και επιμορφώθηκε με πολλά σεμινάρια marketing, επικοινωνίας και διαφήμισης. Παρακολούθησε μαθήματα ιστορίας και πολιτισμού στο Ε.Α.Π., στο τμήμα «Ελληνικός Πολιτισμός».

Σήμερα ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως σύμβουλος διαφήμισης. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή