Παλεύει για την ζωή της 16χρονη από τον Βόλο – Από ένα απόστημα δοντιού! Reviewed by Momizat on . Μάχη για την ζωή της δίνει μια 16χρονη από τον Βόλο, η οποία μεταφέρθηκε εκτάκτως και  νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφ Μάχη για την ζωή της δίνει μια 16χρονη από τον Βόλο, η οποία μεταφέρθηκε εκτάκτως και  νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφ Rating: 0

Παλεύει για την ζωή της 16χρονη από τον Βόλο – Από ένα απόστημα δοντιού!

Παλεύει για την ζωή της 16χρονη από τον Βόλο – Από ένα απόστημα δοντιού!

Μάχη για την ζωή της δίνει μια 16χρονη από τον Βόλο, η οποία μεταφέρθηκε εκτάκτως και  νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα με την υγεία της προήλθε από ένα απόστημα στο δόντι, το οποίο της προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα, αφού προχώρησε προς την καρδιά, που πάει να δημιουργήσει θρόμβο, ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρει και θα γίνει καλά.

Πρόκειται για την Μελίσα Τόσκα, που μέχρι την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στον Α.Σ. Βόλος 2004, αλλά πέρσι είχε σταματήσει λόγω των μαθημάτων της, ωστόσο το δελτίο της ανήκει στον σύλλογο, που έβγαλε και την εξής ανακοίνωση:
«Όλα τα μέλη της ομάδας μας, διοίκηση, προπονητικό team και αθλήτριες, ευχόμαστε στην Μελίσα Τόσκα, αθλήτρια της ομάδας, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, περαστικά, γρήγορη ανάρρωση, και καλή επιστροφή κοντά στους δικούς της».

www.volosday.g

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή