"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

ΠΑΜΕ… Αθήνα για το συλλαλητήριο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ του ΠΑΜΕ , καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις γυναίκες, να συμμετάσχουν στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο που κάλεσε το ΠΑΜΕ στην Αθήνα, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014.

Η μετακίνηση θα είναι δωρεάν με λεωφορεία που θα ναυλώσουν η Γραμματεία και εργατικά σωματεία του Νομού μας.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 5.00 το πρωί από την οδό Λαρίσης ( έξω από την ταβέρνα ΚΩΣΤΑΡΑ)

Δηλώσεις συμμετοχής στα στελέχη της γραμματείας σε κάθε σωματείο και στο τηλέφωνο 24310 35890 6984951660- 9.00 – 12.00π.μ.και 5.00 – 9.00μ.μ.

Πανελλαδικά οι αποφάσεις συμμετοχής Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών, Σωματείων, Συλλόγων αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, γυναικών και φοιτητών – σπουδαστών έφθασαν τις 840!!!.

Στο νομό μας, συμμετοχή για το Συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη, καλούν:            

Εργατικά σωματεία στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, σωματεία των Αυτοαπασχολούμενων, συνταξιουχικά σωματεία, σύλλογοι Αγροτικοί – Γυναικών – νέων, με συνεδριάσεις και αποφάσεις των Δ.Σ., με Γενικές Συνελεύσεις.

Στην καλύτερη οργάνωση και συντονισμό για το συλλαλητήριο οι Γραμματείες του ΠΑΜΕ – ΠΑΣΕΒΕ – ΠΑΣΥ – ΣΥΛ.ΓΥΝΑΙΚΩΝ – Σωματείο Συνταξιούχων Ν. Τρικάλων καθώς και τα Δ.Σ εργατικών σωματείων, σωματεία Αυτοαπασχολούμενων, θα δώσουν ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ στα Μ.Μ. Ενημέρωσης του νομού μας,

  • την Τετάρτη 29 Οκτώβρη και ώρα 5.00μ.μ. στην Αίθουσα του Ε.Κ.Τρικάλων.

 

Τώρα να ακουστεί η δική μας η φωνή!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης