ΠΑΜΕ για ενίσχυση των ανέργων Reviewed by Momizat on . Οι δηλώσεις του Προέδρου της ΓΣΕΕ ότι είναι επιφυλακτικός στην επαναφορά των μισθών με νόμο στα προ μείωσης επίπεδα, φοβούμενος σοκ στην παραγωγική διαδικασία – Οι δηλώσεις του Προέδρου της ΓΣΕΕ ότι είναι επιφυλακτικός στην επαναφορά των μισθών με νόμο στα προ μείωσης επίπεδα, φοβούμενος σοκ στην παραγωγική διαδικασία – Rating: 0

ΠΑΜΕ για ενίσχυση των ανέργων

ΠΑΜΕ για ενίσχυση των ανέργων

Οι δηλώσεις του Προέδρου της ΓΣΕΕ ότι είναι επιφυλακτικός στην επαναφορά των μισθών με νόμο στα προ μείωσης επίπεδα, φοβούμενος σοκ στην παραγωγική διαδικασία – και πως πρέπει τους μισθούς που ζητούνται, η αγορά να μπορεί να τους πληρώνει γιατί αλλιώτικα θα καταστραφεί η παραγωγική διαδικασία, το ΠΑΜΕ απαντά:
« Ευτυχώς που οι άνεργοι, οι νέοι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι συνολικά έχουν αποκούμπι το ΠΑΜΕ, τα συνδικάτα και σωματεία που δρουν με την γραμμή της ταξικής πάλης.
Αν περίμεναν από την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ και τον πρόεδρο της την υπεράσπισή τους, από το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του, την λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για αυτούς. Θα ίσχυε το «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»..
Διεκδικούμε:
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΩΡΑ !!!
• Κάλυψη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ για όσο διαρκεί η ανεργία.
• Επίδομα ανεργίας στα 600 ευρώ.
• Το διάστημα της ανεργίας να αναγνωρίζεται ως συντάξιμος χρόνος χωρίς επιβάρυνση των ανέργων. Να βαρύνονται το κράτος και οι εργοδότες.
• Να σταματήσει το σκλαβοπάζαρο των προγραμμάτων απασχόλησης
Το λαϊκό εισόδημα μπαίνει συνεχώς «στη πρέσα» και σε συνάρτηση με την φοροληστεία που διαπράττει η κυβέρνηση και το κεφάλαιο, οδηγεί χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά στην ανέχεια, στην εξαθλίωση.
ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στα συλλαλητήρια του Π.Α.ΜΕ.
Ενάντια στην ανεργία – το γκρέμισμα της Κοινωνικής Ασφάλισης – της Φοροληστείας του λαού.
• Στο νομό μας το Σάββατο 4 Οκτώβρη στις 12.00π.μ. στη Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
• Με κορύφωση την 1η Νοέμβρη – Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 12.00 π.μ. στο Σύνταγμα, στην Αθήνα

Να πάρουμε τη ζωή μας, το μέλλον στα χέρια μας!
Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να ζήσουμε μια ζωή με δικαιώματα, με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή