ΠΑΜΕ… λαϊκό γλέντι την τσικνοπέμπτη Reviewed by Momizat on . Στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει απαντάμε με αγώνα, γλέντι, τραγούδι και αλληλεγγύη. Δεν θα μας γίνει τρόπος ζωής η βαρβαρότητα. Την Τσικνοπέμπτη ( 20 Φλεβάρη) Στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει απαντάμε με αγώνα, γλέντι, τραγούδι και αλληλεγγύη. Δεν θα μας γίνει τρόπος ζωής η βαρβαρότητα. Την Τσικνοπέμπτη ( 20 Φλεβάρη) Rating: 0

ΠΑΜΕ… λαϊκό γλέντι την τσικνοπέμπτη

ΠΑΜΕ… λαϊκό γλέντι την τσικνοπέμπτη

pameΣτον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει απαντάμε με αγώνα, γλέντι, τραγούδι και αλληλεγγύη.

Δεν θα μας γίνει τρόπος ζωής η βαρβαρότητα.

Την Τσικνοπέμπτη ( 20 Φλεβάρη) διοργανώνουμε λαϊκό γλέντι με την εθελοντική εργασία και συναγωνιστική προσφορά συναδέλφων και φίλων από κάθε χώρο δουλειάς. Ένα  γνήσιο λαϊκό γλέντι φτιαγμένο από εργάτες και  που απευθύνεται σε  κάθε άνθρωπο του μόχθου. Με ζωντανή λαϊκή ,αλλά και δημοτική μουσική, άφθονο κρασί , πολύ κέφι και χορό , που δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν όλοι όσοι σήμερα  τσακίζονται από την αντιλαϊκή επιδρομή. Ένα γλέντι που χορηγοί  είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο του δήμου Τρικκαίων στην Πράσινη Γωνιά(οδός Καλαμπάκας-χώρος ΚΑΠΗ) και ξεκινά στις 8:30μμ.

 

Γραμματεία Τρικάλων του ΠΑΜΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή