ΠΑΜΕ Τρικάλων – Oι μάσκες έπεσαν πριν καεί ο βασιλιάς καρνάβαλος! Reviewed by Momizat on . Με κεντρικό σύνθημα «Δεν θα γίνουμε δούλοι στον 21ο αιώνα» πλήθος διαμαρτυρόμενων συγκεντρώθηκε σήμερα το απόγευμα στην  πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων. «Όχι Με κεντρικό σύνθημα «Δεν θα γίνουμε δούλοι στον 21ο αιώνα» πλήθος διαμαρτυρόμενων συγκεντρώθηκε σήμερα το απόγευμα στην  πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων. «Όχι Rating: 0

ΠΑΜΕ Τρικάλων – Oι μάσκες έπεσαν πριν καεί ο βασιλιάς καρνάβαλος!

ΠΑΜΕ Τρικάλων – Oι μάσκες έπεσαν πριν καεί ο βασιλιάς καρνάβαλος!

Με κεντρικό σύνθημα «Δεν θα γίνουμε δούλοι στον 21ο αιώνα» πλήθος διαμαρτυρόμενων συγκεντρώθηκε σήμερα το απόγευμα στην  πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων. «Όχι στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Κάτω οι φόροι» τόνισαν οι ομιλητές ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Με τις χθεσινές αποφάσεις του eurogroup βλέπουμε για πολλοστή φορά πού οδηγούν οι δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις και οι κόκκινες γραμμές. Σαν τη μέρα της μαρμότας ο εργαζόμενος λαός έρχεται κατάματα να αντιμετωπίσει νέα μέτρα που έρχονται να προστεθούν στις ήδη βάρβαρες πολιτικές πτώχευσης των προηγούμενων ετών.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κάνοντας το μαύρο –άσπρο, επαναλαμβάνει τη γνωστή λογική της Ν.Δ.,  0+0= 14%.  Τώρα η κυβέρνηση με τη συμφωνία αυτή θα αφαιρεί  1000 από τους εργαζόμενους, θα δίνει πίσω 100 και αυτό το παρουσιάζει ως δημοσιονομικά ουδέτερο.

Όπως   βάφτισε το εφάπαξ βοήθημα από το ματωμένο πλεόνασμα, ως 13η σύνταξη, τώρα προχωρά στον επαναυπολογισμό των συντάξεων και την έως και 30% επιπλέον μείωση της σύνταξης, τη λεγόμενη προσωπική διαφορά, που είναι στο τραπέζι του Προκρούστη και προβάλλει ως αντίμετρο ίσως την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση.

Τη μείωση του αφορολόγητου στα επίπεδα του «Εθνικού εισοδήματος Αλληλεγγύης» αρπάζοντας  έως και ένα μισθό από τους εργαζόμενους ισχυρίζονται ότι  ως αντίμετρο θα μειώσουν τη φορολογία των επιχειρηματικών ομίλων για να δημιουργήσουν δήθεν νέες θέσεις εργασίας.

Μας σερβίρουν στο πιάτο όλες τις απαιτήσεις των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των μεγαλεμπόρων.

Στο χέρι μας, στην οργάνωση μας και στους αγώνες μας για κάλυψη των απωλειών, τη διεκδίκηση των πραγματικών μας αναγκών βρίσκεται η λύση, η μαχητική απάντηση που πρέπει να δοθεί στην επίθεση  ΕΕ ΔΝΤ Μονοπωλίων των κυβερνήσεων και των κομμάτων που τους υπηρετούν.

Σχόλια (2)

 • Τ.Μ.

  Ο σεισμός από τη συγκέντρωση προήλθε;
  Κουνηθηκαν για τα καλά στα Τρίκαλα!
  Αφού μέχρι στο Βερολίνο στο Αστεροσκοπείο έγινε αισθητος.
  Ακόμα δεν λέει να βγει από το τραπέζι η Μέρκελ με το Σοιμπλε.

  Απάντηση
 • Σεισμογράφος

  Εσύ ρε μεγάλε με ποιον είσαι τώρα με τους θεσμούς; Το ΠΑΜΕ έχει κάνει και σεισμούς και η α κάνει και στο μέλλον. Εσύ πάντως από τον καναπέ και τη φραπεδιά δεν πρόκειται να κάνεις τιποτα. Εκτός κι αν είσαι συριζανελ ή πασοκεμον ή και κανα φασιστοειδές…..και κανεις μετάνοιες στα ποδάρια του Σόιμπλε.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή