ΠΑΜΕ: Τώρα ξεσηκωμός για τον ΕΟΠΥΥ Reviewed by Momizat on . ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ   ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 9.00 ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ   ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 9.00 ΑΠΟ ΤΟ Rating: 0

ΠΑΜΕ: Τώρα ξεσηκωμός για τον ΕΟΠΥΥ

ΠΑΜΕ: Τώρα ξεσηκωμός για τον ΕΟΠΥΥ

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

 

ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 9.00 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ  ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
– ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ & ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑΣ
  Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Κέντρα Υγείας για όλο το λαό!
_Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση στην υγεία

 

Το ΠΑΜΕ καλεί σε γενικό ξεσηκωμό για την υγεία! Στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία, παντού!

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

 

Ο νόμος της  συγκυβέρνησης  ΝΔ – ΠΑΣΟΚ  για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) που  ψηφίστηκε στη Βουλή, οδηγεί σε επιπλέον περιορισμό των  όποιων δωρεάν παροχών υγείας απέμειναν  σήμερα.

 

Η επίθεση ενάντια στα δικαιώματα μας δυναμώνει. Ολοένα  και  περισσότερο,  το κόστος  των  υπηρεσιών  Υγείας  μεταφέρεται  στις  πλάτες  των  λαϊκών  οικογενειών  που  έχουν  γονατίσει από την  ανεργία, τους  φόρους  και  τη  συνεχή μείωση μισθών και συντάξεων.

Η κατάσταση που επικρατεί και στα νοσοκομεία είναι εγκληματική. Τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας έχουν τεράστια κενά, με δραματικές συνέπειες για ασθενείς και εργαζόμενους.

Η κινητικότητα-διαθεσιμότητα του προσωπικού εντάσσεται στο σχεδιασμό της κυβέρνησης για την ανάπτυξη υπηρεσιών υγείας που θα λειτουργούν ως επιχειρήσεις.

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή