"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

38.1 C
Trikala

Παμψηφεί νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ο Λάζαρος Κυρίζογλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παμψηφεί ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης είναι από σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 ο νέος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). O Λάζαρος Κυρίζογλου στηρίχθηκε από όλες τις παρατάξεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου, μέχρι πρότινος Α’ Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του κορυφαίου συλλογικού οργάνου του Α’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης εκλέχθηκε σήμερα σε μυστική ψηφοφορία των 31 μελών του ΔΣ, ως ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Αλλαγές είχαμε όμως και στις θέσεις των Αντιπροέδρων. Ο Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας και μέχρι πρότινος Β’ Αντιπρόεδρος, γίνεται πλέον Α’ Αντιπρόεδρος. Την θέση του Β’ Αντιπροέδρου λαμβάνει ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς.

Στην ΚΕΔΕ παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος συνεχάρη τον Λάζαρο Κυρίζογλου ευχόμενος του καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Πηγή: in.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η κατάντια μιας …έξυπνης χώρας, ως λόγου χάριν η 2.0,είναι να εκλέγεται ένας 68χρονος και μάλιστα παμψηφεί, πρόεδρος ΚΕΔΕ, με ότι αυτό συνεπάγεται. Φρονώ(ως φρην) ότι πάνω από τα 60, αρχίζεις να καθίστασαι …μπάζο*. Σας το υπογράφω εγώ, που αύριο καθίσταμαι 67χρονος… Για όσους διαφωνούν, ας ρίξουν μία ματιά στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.
    * Προσοχή όχι σκουπίδι, αυτό είναι ζωντανό, δυναμικό, μεταβαλλόμενο υλικό. Το μπάζο είναι άχρηστο, αδρανές…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης