"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Πανέτοιμα τα σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση με τους Διευθυντές του Γενικού Λυκείου, Επαγγελματικού Λυκείου κ. Λιμπίκη και κ. Παπαστεργίου αντιστοίχως καθώς και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Φαρκαδόνας είχε Δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου, λίγο πριν έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, σπίτι, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Πραγματοποιήθηκε αυτοψία για την πρόοδο των εργασιών πρασίνου, κλαδέματος δέντρων, ευπρεπισμού των αύλειων χώρων καθώς και ηλεκτροφωτισμού που επιχειρεί η αρμόδια υπηρεσία, εδώ και ένα μήνα και βαίνουν προς ολοκλήρωση, ώστε όλες οι μονάδες να είναι έτοιμες με το πρώτο κουδούνι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνονται οι Θανάσης Μεριβάκης και Konstantinos Kosmas, άτομα στέκονται

Κατά τη συνεργασία που αναπτύχθηκε δόθηκε από το Δήμαρχο στους διευθυντές η διαβεβαίωση ότι οποιασδήποτε άλλες εργασίες «λίφτινγκ» στα σχολεία θα πραγματοποιηθούν στο προσεχές διάστημα με την έλευση του προσωπικού από την Κοινωφελή Εργασία 2018 του ΟΑΕΔ. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος των εργασιών θα περιοριστεί μόνο στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, με σαφή οικονομικά οφέλη για το Δήμο, ενώ σημειώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν σε χρόνο που δε θα παρακωλύεται η εκπαιδευτική διαδικασία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης