Πανέτοιμος για τη «μάχη» στο Δήμο Τρικκαίων ο Χρήστος Κρητικός Reviewed by Momizat on . Οι φήμες και κάποιες πληροφορίες που υπήρχαν εδώ και λίγο καιρό για τις προθέσεις του Χρήστου Κρητικού φαίνεται πως όχι μόνο έχουν βάση αλλά σύντομα αναμένεται Οι φήμες και κάποιες πληροφορίες που υπήρχαν εδώ και λίγο καιρό για τις προθέσεις του Χρήστου Κρητικού φαίνεται πως όχι μόνο έχουν βάση αλλά σύντομα αναμένεται Rating: 0

Πανέτοιμος για τη «μάχη» στο Δήμο Τρικκαίων ο Χρήστος Κρητικός

Πανέτοιμος για τη «μάχη» στο Δήμο Τρικκαίων ο Χρήστος Κρητικός

Οι φήμες και κάποιες πληροφορίες που υπήρχαν εδώ και λίγο καιρό για τις προθέσεις του Χρήστου Κρητικού φαίνεται πως όχι μόνο έχουν βάση αλλά σύντομα αναμένεται να επιβεβαιωθούν .

Όπως ανέφερε στην TrikkiPress συνεργάτης του εν δυνάμει υποψηφίου δημάρχου “θέλουμε  έναν ακηδεμόνευτο, κομματικά, αυτοδιοικητικό συνδυασμό, στον οποίο θα συμμετάσχουν άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, που μας ενώνουν οι ίδιες ανησυχίες για το μέλλον του τόπου μας, και το ίδιο όραμα”.

Το προσκλητήριο του Χρήστου Κρητικού , που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία , είναι  ανοικτό χωρίς αποκλεισμούς .

Πρόκειται για έναν αξιόλογο επιστήμονα-επιχειρηματία ένα νέο άνθρωπο γεμάτο όρεξη και διάθεση προσφοράς για τον τόπο του και ο οποίος χαίρει της εκτίμησης πολιτικών φίλων και αντιπάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή