Παναγιώτα Δριτσέλη και Ουρανία Παπαζεύκου στην Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα – Δεν εκλέγεται ο Δημ. Παρθένης Reviewed by Momizat on . Έγιναν γνωστά τα ονόματα των Θεσσαλών για τις εκλογές στην 300μελή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Υπενθυμίζουμε ότι στη Θεσσαλία είχαν κατ Έγιναν γνωστά τα ονόματα των Θεσσαλών για τις εκλογές στην 300μελή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Υπενθυμίζουμε ότι στη Θεσσαλία είχαν κατ Rating: 0

Παναγιώτα Δριτσέλη και Ουρανία Παπαζεύκου στην Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα – Δεν εκλέγεται ο Δημ. Παρθένης

Παναγιώτα Δριτσέλη και Ουρανία Παπαζεύκου στην Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα – Δεν εκλέγεται ο Δημ. Παρθένης

Έγιναν γνωστά τα ονόματα των Θεσσαλών για τις εκλογές στην 300μελή Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Υπενθυμίζουμε ότι στη Θεσσαλία είχαν κατατεθεί 31 υποψηφιότητες και εκλέγονται 12. Από τα Τρίκαλα εκλέγονται: η πρώην βουλευτής Παναγιώτα Δριτσέλη, η οποια καταλαμβάνει σε επίπεδο Θεσσαλίας τη δεύτερη θέση στις γυναίκες και την πέμπτη στην τελική κατάταξη. Η Ουρανία Παπαζεύκου εκλέγεται στην κεντρική επιτροπή του κόμματος και στο πρόσωπο της τα μέλη του Σύριζα αναγνώρισαν την αγωνιστικότητα της όλα τα χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης και όχι μόνο. Δεν εκλέγεται λόγω ποσόστωσης ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Παρθένης.

Σχόλια (2)

  • Τρίκαλα 234

    Κρίμα κεντρική επιτροπή χωρίς Παρθένη;!!! Εδώ μιλάμε για ογκόλιθο της αριστεράς……

    Απάντηση
  • Θωμάς Γκαντάρας

    Μεγάλη απώλεια για τον Συριζα η μη εκλογή Παρθένη…. Όμοια της παραίτησης Ξάφου από τη Ν.Ε. γιατί πατούσε και ακόμη πατάει σε δύο βάρκες….. Άστο καλό πάλι τσουτσούρωσα σήμερις!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή