Πανδαισία πίτας, παρά τη βροχή στην Καλομοίρα Reviewed by Momizat on . Για 3η χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Καλομοίρα Καλαμπάκας η γιορτή πίτας η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Φέτος η εκδήλωση έγινε στον χώρο του Δημοτικού Σχολείο Για 3η χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Καλομοίρα Καλαμπάκας η γιορτή πίτας η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Φέτος η εκδήλωση έγινε στον χώρο του Δημοτικού Σχολείο Rating: 0

Πανδαισία πίτας, παρά τη βροχή στην Καλομοίρα

Πανδαισία πίτας, παρά τη βροχή στην Καλομοίρα

Για 3η χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Καλομοίρα Καλαμπάκας η γιορτή πίτας η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Φέτος η εκδήλωση έγινε στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού λόγω της βροχής που δεν ευνόησε η μεγάλη εκδήλωση να γίνει στην πλατεία του χωριού όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.

170 παραδοσιακές πίτες, διαφόρων γεύσεων, αλλά και παραδοσιακά γλυκά, όλα φτιαγμένα από τα μέλη του συλλόγου και τις γυναίκες του χωριού περίμεναν τους επισκέπτες να τα απολαύσουν, κάτι που έγινε δεόντως!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Χρήστος Σινάνης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Μπουτίνας, ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου, ο νέος πρόεδρος του χωριού κ. Γιώργος Λιόντας και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ. Καλαμπάκας.

Οι άνθρωποι του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου των Απανταχού Καλομοιριωτών «Η Αγία Παρασκευή» φρόντισαν ώστε να μην λείψει τίποτα από την μεγάλη εκδήλωση που πλέον έχει γίνει θεσμός.

Ελπίζουμε η 4η γιορτή το 2015 να γίνει με καλό καιρό…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή