Πανελλήνιες λογοτεχνικές επιτυχίες για το 1ο Γυμνάσιο Πύλης Reviewed by Momizat on . Το δεύτερο και τρίτο βραβείο ποίησης κατέκτησαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πύλης που συμμετείχαν στον πανελλήνιο – παγκύπριο διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος Το δεύτερο και τρίτο βραβείο ποίησης κατέκτησαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πύλης που συμμετείχαν στον πανελλήνιο – παγκύπριο διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος Rating: 0

Πανελλήνιες λογοτεχνικές επιτυχίες για το 1ο Γυμνάσιο Πύλης

enosi logotexnon
Το δεύτερο και τρίτο βραβείο ποίησης κατέκτησαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πύλης που συμμετείχαν στον πανελλήνιο – παγκύπριο διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος 2104- 2015 για παιδιά και εφήβους . Τον διαγωνισμό διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών και αφορούσε όλα τα Δημοτικά Γυμνάσια και Λύκεια Ελλάδας και Κύπρου . Οι μαθητές της Τρίτης Τάξης του 1ου Γυμνασίου Πύλης Παύλος Μπαλάς και Βησσαρία Δασκάλου απέσπασαν το δεύτερο και τρίτο πανελλήνιο βραβείο ποίησης για το Γυμνάσιο.

vraveia gymanio pilis
Ο Παύλος Μπαλάς πήρε το δεύτερο βραβείο για το ποίημά του « Εμφύλιος» και η Βησσαρία Δασκάλου το τρίτο βραβείο για το ποίημά της « Αιώνια Λήθη».
vraveia gymnaio pilis
Η βράβευση έγινε , σε ειδική τελετή που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών για τους βραβευθέντες και διακριθέντες μαθητές στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα . Τον συντονισμό της προσπάθειας των μαθητών είχε ο εκπαιδευτικός Χριστόφορος Τριάντης.
Ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλειος Πανάγος συνεχάρησαν τους μαθητές για την επιτυχία τους και θα τους βραβεύσουν σε ειδική τελετή που θα γίνει στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Τέλος , αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν και άλλοι μαθητές του σχολείου οι οποίοι δημιούργησαν έργα πρωτότυπα , με φαντασία και εφηβική ζωντάνια .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή