Πανελλήνιο ρεκόρ από τη Μπέτυ Reviewed by Momizat on . ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ   Με δύο μετάλλια και ένα μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ επέστρεψε από το Ηράκλειο της Κρήτης η Μπέτυ Σκεπαρνιά-Λί ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ   Με δύο μετάλλια και ένα μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ επέστρεψε από το Ηράκλειο της Κρήτης η Μπέτυ Σκεπαρνιά-Λί Rating: 0

Πανελλήνιο ρεκόρ από τη Μπέτυ

Πανελλήνιο ρεκόρ από τη Μπέτυ

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΑΠΝΟΙΑ

 

Με δύο μετάλλια και ένα μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ επέστρεψε από το Ηράκλειο της Κρήτης η Μπέτυ Σκεπαρνιά-Λίπα οπου συμμετείχε στους αγώνες 1st Cretan Pool Apnea Games που διεξήχθησαν στο Παγκρήτιο Κολυμβητήριο του Ηρακλείου την Κυριακή 29-5-2016.

Η Τρικαλινή πρωταθλήτρια συνέχισε τις μεγάλες εμφανίσεις και κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να σπάσει το 9 χρόνων πανελλήνιο ρεκόρ (από το 2007) στη στατική άπνοια κρατώντας την αναπνοή της για 5 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

Ήταν ένα ρεκόρ που το είχε πλησιάσει πολλές φορές  τα τρία τελευταία χρόνια και για το οποίο δούλευε πολύ στις προπονήσεις και τελικά κατάφερε να το καταρρίψει.

Επίσης πέρα από το πανελλήνιο ρεκόρ και την πρώτη θέση που κατέκτησε στο αγώνισμα της στατικής άπνοιας, κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα της δυναμικής άπνοιας χωρίς πέδιλο με επίδοση 89 μέτρα.

Να σημειώσουμε η Τρικαλινή πρωταθλήτρια συμμετέχει και στην Εθνική Ομάδα που θα  εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άπνοιας που θα διεξαχθεί στην Φιλανδία από 25 Ιουνίου εως 3 Ιουλίου.

 

Σημαντικό ρόλο για αυτή την επιτυχία έπαιξε ο προπονητής Dr Γιώργος Σακκάς που είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην ελεύθερη κατάδυση. Επίσης σημαντική υποστήριξη  προσέφεραν η εταιρεία APNEA των Κουκούλα-Μπέλλου και φυσικά η Τρικαλινή εταιρεία ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ στις εγκαταστάσεις της οποίας προπονούνται οι αθλητές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή