Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα για καλές πρακτικές στις πόλεις υλοποιείται στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων αναφέρονται τα εξής: "Με επιτυχία ξεκίνησαν οι εργασίες του πανευρωπαϊκού προγράμματος  Ευρώπη για τους πολίτες (citiesforyo Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων αναφέρονται τα εξής: "Με επιτυχία ξεκίνησαν οι εργασίες του πανευρωπαϊκού προγράμματος  Ευρώπη για τους πολίτες (citiesforyo Rating: 0

Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα για καλές πρακτικές στις πόλεις υλοποιείται στα Τρίκαλα

Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα για καλές πρακτικές στις πόλεις υλοποιείται στα Τρίκαλα

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων αναφέρονται τα εξής:
“Με επιτυχία ξεκίνησαν οι εργασίες του πανευρωπαϊκού προγράμματος  Ευρώπη για τους πολίτες (citiesforyoucitiesforEurope) στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού Μύλος Ματσόπουλου. Την έναρξη των εργασιών έκανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και οικοδεσπότης της συνάντησης κ. Χρήστος Λάππας, συνοδευόμενος από το δημοτικό σύμβουλο κ. Τάσο Κατσιάνη, ο οποίος τόνισε την ανάγκη της συνεργασίας μεταξύ δημοτών, δημοτικών αρχών και ευρωπαϊκών θεσμών. Στόχος του προγράμματος είναι η ανταλλαγή καλών πρακτικών, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στον τρόπο άσκησης της διοίκησης μεταξύ των τοπικών αρχών και των πολιτών.

cities1Η πόλη μας φιλοξενεί αντιπροσωπείες της Γαλλίας (Στρασβούργο), της Γερμανίας (Δρέσδη), της Αυστρίας (Γκρατς), της Λιθουανίας (Κάουνας), της Ρουμανίας (Ιάσιο και Αράντ), της Βουλγαρίας (Στάρα Ζαγόρα).

Οι ξένες αντιπροσωπείες εντυπωσιάσθηκαν από την πόλη των Τρικάλων, τη φιλοξενία και την αρτιότητα της διοργάνωσης”.

Αφήστε το σχόλιο σας