Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου Reviewed by Momizat on . ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ Rating: 0

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου
ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ
ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΥΨΩΣΙΝ
ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΘΑ ΛΑΒΗ ΧΩΡΑΝ ΩΣ ΚΑΤΩΘΙ :
 
ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 :
·        Το απόγευμα της Τρίτης περί την 7:00μμ θα τελεσθή ο Μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ.κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ.
·        Μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού και περί την 9:30μμ  θα ψαλλούν οι Χαιρετισμοί προς τον Ζωηφόρον  Σταυρόν.
 
ΤΕΤΑΡΤΗ  14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 :
·        Την πρωΐαν της Τετέρτης περί την 7:30πμ θα τελεσθή η ακολουθία του όρθρου, στο πέρας της οποίας θα λάβη χώραν η τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και μετά ταύτην η πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ.κ.ΑΛΕΞΙΟΥ.
·        Το απόγευμα της Δευτέρας περί την 6:30μμ θα τελεσθή ο μεθέορτος εσπερινός και η Ιερά Παράκλησις προς τιμήν του Τιμίου και ζωοποιού Σταυρού.
 
Καλούνται οι ευσεβείς και φιλέορτοι χριστιανοί, όπως προσέλθουν εις τον Ιερόν Ναόν και συμμετάσχουν εις τας ως άνω Ιεράς ακολουθίας, προκειμένου να λάβουν την ευλογίαν του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού .
                                                            
                                                                            ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή