Πανηγυρίζει το Ζάρκο με εκδηλώσεις στις 7 & 8 Μαΐου Reviewed by Momizat on . Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου, η Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου στο Ζάρκο πανηγυρίζει και μαζί της γιορτάζει ολόκληρο το χωριό. Το Σάββατο στις 18:30μμ θαπραγμ Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου, η Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου στο Ζάρκο πανηγυρίζει και μαζί της γιορτάζει ολόκληρο το χωριό. Το Σάββατο στις 18:30μμ θαπραγμ Rating: 0

Πανηγυρίζει το Ζάρκο με εκδηλώσεις στις 7 & 8 Μαΐου

Πανηγυρίζει το Ζάρκο με εκδηλώσεις στις 7 & 8 Μαΐου

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου, η Ιερά Μονή Ιωάννη του Θεολόγου στο Ζάρκο πανηγυρίζει και μαζί της γιορτάζει ολόκληρο το χωριό. Το Σάββατο στις 18:30μμ θαπραγματοποιηθεί ο μεγάλος πανηγυρικός εσπερινός στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής, ενώ μετά το πέρας αυτής, στην πλατεία του χωριού θα υπάρχει ζωντανή μεγάλη λαϊκοδημοτική ορχήστρα και θα εμφανιστούν τα χορευτικά συγκροτήματα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου του Ζάρκου.

Την Πέμπτη από τις 8 έως τις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί λειτουργία και το Μοναστήρι θα παραμείνει ανοιχτό για τους πιστούς μέχρι αργά το μεσημέρι. Οι Ζαρκινοί και φέτος, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, θα κατακλύσουν τις πλαγιές περιμετρικά του Μοναστηριού και θα ψήσουν όπως αρμόζει το έθιμο, κλείνοντας έτσι το εορταστικό διήμερο!

http://zarkotrikalwn.blogspot.gr/

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή