Πανθεσσαλική συγκέντρωση στην Καρδίτσα για την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη Reviewed by Momizat on . ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ O Υπουργός των απολύσεων Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στην πόλη μας.   Η πρόσκλησή του από τη νομαρχιακή οργάνωση Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας αποτε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ O Υπουργός των απολύσεων Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στην πόλη μας.   Η πρόσκλησή του από τη νομαρχιακή οργάνωση Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας αποτε Rating: 0

Πανθεσσαλική συγκέντρωση στην Καρδίτσα για την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη

Πανθεσσαλική συγκέντρωση στην Καρδίτσα για την επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Υπουργός των απολύσεων Κυριάκος Μητσοτάκης
έρχεται στην πόλη μας.

 

Η πρόσκλησή του από τη νομαρχιακή οργάνωση Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί πρόκληση για το λαό της περιοχής μας.

 

Να τον υποδεχθούμε όπως του αξίζει!

mits

Όλοι στην πανθεσσαλική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Παρασκευή 21 Φλεβάρη, ώρα 18.00
Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας

 

Εργαζόμενοι, νεολαίοι, άνεργοι, συνταξιούχοι της Καρδίτσας

 

Η ζωή μας έχει αντίπαλο και ο αντίπαλος έχει όνομα: Είναι το ΔΝΤ, η ΕΕ, τα ξένα και ντόπια αρπακτικά που ληστεύουν τη χώρα, τη ζωή μας και το μέλλον μας. Είναι η δικομματική τους κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, οι κάθε λογής παράγοντές τους, που με διατάγματα, εκβιασμούς, τρομοκρατία, επιβάλλουν φτώχεια, ανεργία, δυστυχία στο λαό και στη νεολαία.

Αν και τάζουν πάντα καλύτερες μέρες, αυτές ποτέ δεν έρχονται. Και έρχονται εκείνες οι μέρες που στέλνουν στην ανεργία  εκπαιδευτικούς και σχολικούς φύλακες, οι οποίοι είναι στη διαθεσιμότητα μαζί με χιλιάδες άλλους, αυτούς τους άλλους που θέλει να προσθέσει η κυβέρνηση στις απολύσεις που ετοιμάζει. Έρχονται κατασχέσεις σπιτιών, χωραφιών, νέα χαράτσια, νέα φορολογική αφαίμαξη, νέα μείωση συντάξεων και νέες περικοπές στην περίθαλψη και το φάρμακο. Μακρύς ο κατάλογος της λεηλασίας των ζωών μας.

 

ΔΕΝ  ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

 

Ο αγώνας μας είναι δύσκολος, απέναντι σε έναν αποφασισμένο αντίπαλο. Ο αγώνας μας θα πρέπει να είναι παρατεταμένος και ανυποχώρητος και δεν χωράει μέσα του λογικές διαχείρισης και παζαρέματος της σωτηρίας του ενός σε βάρος του άλλου. Η ανατροπή των απολύσεων είναι καίριο πλήγμα στο μνημόνιο και στους υπηρέτες του και αποτελεί αναγκαίο βήμα για την υπεράσπιση της εργασίας και αναγκαία προϋπόθεση για τη συνέχιση της μάχης. Σ’ αυτήν τη μάχη δεν περισσεύει κανείς.

 

Ενιαίο μέτωπο πάλης ενάντια στις απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Ανατροπή των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων

Κανένα κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων, κοινωνικών δομών

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ -ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ -ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ -ΡΕΥΜΑ -ΝΕΡΟ

 

ΕΛΜΕ Καρδίτσας – Σύλλογος Εκπ/κών Α/θμιας – Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Καρδίτσας, Γιατροί ΕΟΠΥΥ Καρδίτσας

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή