"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.2 C
Trikala

Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο πλημμυροπαθών στη Λάρισα το Σάββατο 16 Δεκέμβρη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι φορείς των εργαζομένων, των αγροτών, των επαγγελματιών, οι Επιτροπές Πληγέντων από όλη την Θεσσαλία και άλλοι φορείς συμμετέχουν στην πανθεσσαλικό συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, στην κεντρική πλατεία της πόλης, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση “έχουν περάσει τρεις μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή μας. Ότι έχει συμβεί μέχρι τώρα ήταν πραγματικά ένα έγκλημα με μεγάλες πολιτικές ευθύνες κυβέρνησης, περιφέρειας και δημοτικών αρχών.

Μέχρι σήμερα τα μέτρα στήριξης από την πλευρά της κυβέρνησης, της περιφέρειας και Δήμων είναι πολύ λίγα, σε σχέση με τα τεράστια προβλήματα. Επιπλέον ένα μεγάλο μέρος των πληγέντων δεν έχει πάρει ούτε κι αυτή την πρώτη πενιχρή αρωγή (κατά μέσο όρο 3.653 ευρώ μέχρι πρόσφατα) ενώ αποκλείονται από κάθε στήριξη περιπτώσεις όπως τα πλημμυρισμένα υπόγεια.”

Οι φορείς απαιτούν “αποζημιώσεις στο 100% των καταστροφών σε όλους τους πληγέντες, αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος και έργα αποκατάστασης και αντιπλημμυρικής θωράκισης σε όλη τη Θεσσαλία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης