Παντού ο υπ. ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Οργώνει την Ελλάδα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος γράφει πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να διαχυθεί παντού το μήνυμα της Οργώνει την Ελλάδα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος γράφει πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να διαχυθεί παντού το μήνυμα της Rating: 0

Παντού ο υπ. ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας

Παντού ο υπ. ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας

Οργώνει την Ελλάδα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας ο οποίος γράφει πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να διαχυθεί παντού το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ.

Σε πόλεις και χωριά. Σε συγκεντρώσεις και σε καφενεία. Σε χώρους εργασίας και σε γειτονιές. Σε επιχειρήσεις και χωράφια συναντά νέους φίλους οι οποίοι δηλώνουν την υποστήριξή τους σ’ ένα νέο άνθρωπο ο οποίος μπορεί να μεταφέρει αυθεντικά τη δική τους φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Ο ίδιος είναι συγκεκριμένος στο λόγο του. Για τις εκλογές αναφέρει: «Τις εκλογές τις βλέπω ως μοχλό σταθεροποίησης του τόπου. Ως ακόμα ένα βήμα μπροστά, το οποίο πρέπει να το κάνουμε με σταθερότητα, με σοβαρότητα, για αυτό το οποίο λέγεται ανάπτυξη. Γιατί μόνο η ανάπτυξη δίνει λύση σε όλα τα προβλήματα, τα οποία υπάρχουν. Κι όταν μιλάμε για ανάπτυξη δεν πρέπει να μιλάμε αφηρημένα αλλά συγκεκριμένα. Ως άνθρωπος της αγροτικής επιχειρηματικότητας, ως νέος παραγωγός,  γνωρίζω ότι δεν φτάνουν τα ευχολόγια, ούτε καν οι καλές προθέσεις για την ανάπτυξη. Θα πρέπει να δράσουμε βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και θα πρέπει να συντρέξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις με βασικότερη όλων τη σταθερότητα της χώρας».

lioutas_poleis2 lioutas_poleis1 lioutas_poleis4

Αφήστε το σχόλιο σας