Παντρεύτηκαν με κουμπάρο μια… αρκούδα Reviewed by Momizat on . Έναν ξεχωριστό κουμπάρο επέλεξε ένα νεαρό ζευγάρι από τη Ρωσία για τον γάμο του. Ο Ντένις και η Νέλια προσπάθησαν να πρωτοτυπήσουν, και ομολογουμένως τα κατάφερ Έναν ξεχωριστό κουμπάρο επέλεξε ένα νεαρό ζευγάρι από τη Ρωσία για τον γάμο του. Ο Ντένις και η Νέλια προσπάθησαν να πρωτοτυπήσουν, και ομολογουμένως τα κατάφερ Rating: 0

Παντρεύτηκαν με κουμπάρο μια… αρκούδα

Παντρεύτηκαν με κουμπάρο μια… αρκούδα

Έναν ξεχωριστό κουμπάρο επέλεξε ένα νεαρό ζευγάρι από τη Ρωσία για τον γάμο του.

Ο Ντένις και η Νέλια προσπάθησαν να πρωτοτυπήσουν, και ομολογουμένως τα κατάφεραν επιλέγοντας για τον ρόλο αυτό τον Στέπαν, τη νεαρή αρκούδα που πριν απο αρκετό καιρό βρήκαν στο δάσος και διέσωσαν.

Απο τότε το ζευγάρι έχει ως κατοικίδιο τον αρκούδο που ζυγίζει 130 κιλά.

Πάντως, παρόλο που στις φωτογραφίες οι δυο τους φαίνονται άνετοι, στο τέλος ομολόγησαν ότι ήταν φοβισμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης.

«Και οι δύο μας γνωρίζουμε ότι ο Stepan είναι μια καλόβολη αρκούδα, αλλά παραμένει ένα μεγάλο και απρόβλεπτο ζώο. Φοβόμασταν λίγο, αλλά χαιρόμαστε που πραγματοποιήσαμε το όνειρό μας. Ήταν μια φανταστική εμπειρία να κάνουμε αυτή τη φωτογράφιση με τον Στέπαν», ανέφερε ο γαμπρός.

Η αρκούδα είχε βρεθεί σε ηλικία 3 μηνών στο δάσος και το ζευγάρι την «υιοθέτησε» για να μπορέσει να επιβιώσει.

«Του αρέσει πολύ να κάθεται μαζί μας στον καναπέ ενώ παρακολουθούμε τηλεόραση. Αγαπάει πολύ τους ανθρώπους και δεν είναι καθόλου επιθετικός, δε μας έχει δαγκώσει ποτέ», δήλωσε η νύφη.

arkoyda_koympara2arkoyda_koympara3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή