Παν. Δριτσέλη για ΕΡΤ: Οι πολίτες είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τη δημοκρατία Reviewed by Momizat on . Τρόικα και κόμματα του συνεταιρισμού εισέβαλλαν και πάλι στην ΕΡΤ, υπό τους κακόφωνους ήχους των χειροκροτημάτων των κυβερνητικών βουλευτών. Η καταδρομική εισβο Τρόικα και κόμματα του συνεταιρισμού εισέβαλλαν και πάλι στην ΕΡΤ, υπό τους κακόφωνους ήχους των χειροκροτημάτων των κυβερνητικών βουλευτών. Η καταδρομική εισβο Rating: 0

Παν. Δριτσέλη για ΕΡΤ: Οι πολίτες είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τη δημοκρατία

Παν. Δριτσέλη για ΕΡΤ: Οι πολίτες είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τη δημοκρατία

Τρόικα και κόμματα του συνεταιρισμού εισέβαλλαν και πάλι στην ΕΡΤ, υπό τους κακόφωνους ήχους των χειροκροτημάτων των κυβερνητικών βουλευτών.

Η καταδρομική εισβολή των δυνάμεων καταστολής στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ αποτελεί ένα ακόμη βήμα στον φασιστικό κατήφορο, στον οποίο ωθεί η κυβέρνηση την χώρα και την κοινωνία. Η εισβολή ΜΑΤ και εισαγγελέα στην Αγία Παρασκευή είναι προφανές ότι σχεδιάστηκε από κοινού από τα κόμματα του συνεταιρισμού και την τρόικα. Άλλωστε η διεθνής εποπτεία είχε προειδοποιήσει τους κυβερνητικούς υπαλλήλους της, ότι αν δεν της δοθεί το κτίριο δεν θα προσμετρήσει τις απολύσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ, στο γενικό σύνολο!

Αυτή είναι η δήθεν διαπραγμάτευση, σε τέτοιες χουντικές πράξεις οδηγεί. Έπεται φυσικά και συνέχεια με το λουκέτο στην ελληνική αμυντική βιομηχανία, την διάλυση του δημοσίου, την φορολόγηση κάθε σπιθαμής γης και την κατακρεούργηση των συντάξεων. Και ας μετρήσουν λοιπόν τα λόγια τους και οι κυβερνητικοί βουλευτές που από το πρωί παρελαύνουν στα τηλεοπτικά πάνελ στέλνοντας συγχαρητήρια στην τρόικα για αυτή της την ενέργεια, γιατί η ώρα που θα ψηφίσουν και πάλι ναι σε όλα πλησιάζει.

Με όσες αλυσίδες όμως και να φράξουν τις πόρτες της ελεύθερης ενημέρωσης, οι πολίτες γνωρίζουν και είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την δημοκρατία και την δικαιοσύνη από την κυβερνητική απειλή, που πλέον δεν περιορίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες, αλλά απειλεί να περάσει και την πόρτα του σπιτιού τους.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή