Παν. Δριτσέλη «Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας για την ίδια την ζωή» Reviewed by Momizat on .    Δήλωση της τρικαλινής βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στο χθεσινό συλλαλητήριο   Την δυναμική αντίθεσή τους στην οικονομική βαρβαρότητα της κυβέρνησης εξέφρασαν    Δήλωση της τρικαλινής βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στο χθεσινό συλλαλητήριο   Την δυναμική αντίθεσή τους στην οικονομική βαρβαρότητα της κυβέρνησης εξέφρασαν Rating: 0

Παν. Δριτσέλη «Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας για την ίδια την ζωή»

Παν. Δριτσέλη «Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας για την ίδια την ζωή»

 

 Δήλωση της τρικαλινής βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στο χθεσινό συλλαλητήριο

 

Την δυναμική αντίθεσή τους στην οικονομική βαρβαρότητα της κυβέρνησης εξέφρασαν οι αγρότες ολόκληρης της χώρας, στο μαζικό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν στην Αθήνα. Οι αγρότες βρίσκονται σε απόγνωση από την νέα φορολαίλαπα που σχεδιάζει η κυβέρνηση, ενώ την ίδια στιγμή οι συνεχείς αυξήσεις στο κόστος παραγωγής οδηγούν σε ασφυξία χιλιάδες μικρούς και μεσαίους παραγωγούς, κλυδωνίζοντας ταυτόχρονα και την διατροφική επάρκεια της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει σειρά άμεσων μέτρων ανακούφισης του αγροτικού κόσμου, με κοστολογημένες προτάσεις για μείωση του κόστους παραγωγής και ταυτόχρονη εφαρμογή ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος. Στο ίδιο πλαίσιο σχεδιάζεται η προστασία των παραγωγών απέναντι στην κερδοσκοπία του συστήματος της αγοράς και η παροχή ρευστότητας στον αγροτικό κόσμο, με ένα καινούριο σχήμα χρηματοδότησης.

Στο συλλαλητήριο παραβρέθηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη, η οποία έκανε την ακόλουθη δήλωση : «τα επιβαλλόμενα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης αποτελούν μία άκρως επιθετική ενέργεια απέναντι στον αγροτικό κόσμο. Η σχεδιαζόμενη φορολογική εξόντωση των αγροτών θα σημάνει την έξοδο από το χωράφι για την πλειοψηφία των παραγωγών ενώ την ίδια στιγμή καραδοκούν στην γωνία τράπεζες και ξένα funds για να υφαρπάξουν την αγροτική γη. Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει μαζί με τους αγρότες για την ακύρωση των νέων φορολογικών μέτρων και δεσμεύεται για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα απέναντι σε όλους τους πολίτες. Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας για την ίδια την ζωή».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή