Παν. Δριτσέλη: Ο ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να φύγει μαζί με την κυβέρνηση που τον ψήφισε Reviewed by Momizat on . Εμβρόντητοι έχουν μείνει οι πολίτες μετά από την έκδοση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, από τα ιλιγγιώδη ποσά φόρου που έχουν βεβαιωθεί επί της ακίνητης περιουσία Εμβρόντητοι έχουν μείνει οι πολίτες μετά από την έκδοση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, από τα ιλιγγιώδη ποσά φόρου που έχουν βεβαιωθεί επί της ακίνητης περιουσία Rating: 0

Παν. Δριτσέλη: Ο ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να φύγει μαζί με την κυβέρνηση που τον ψήφισε

Παν. Δριτσέλη: Ο ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να φύγει μαζί με την κυβέρνηση που τον ψήφισε

Εμβρόντητοι έχουν μείνει οι πολίτες μετά από την έκδοση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, από τα ιλιγγιώδη ποσά φόρου που έχουν βεβαιωθεί επί της ακίνητης περιουσίας τους. Πολίτες, οι οποίοι έτυχε να κατέχουν αδόμητα οικόπεδα σε χωριά του Νομού Τρικάλων ή αγροτεμάχια ή μικρές αγροικίες φορολογούνται ως μεγαλοιδιοκτήτες, με τα ποσά των βεβαιώσεων φόρου να κλονίζουν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους.

Η κατακραυγή που δημιούργησε πανελλαδικά η έκδοση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να θορυβήσει τη Κυβέρνηση και να την ωθήσει άμεσα στη διόρθωση αυτής της κακόγουστης φάρσας. Οι αντοχές των φορολογουμένων έχουν από χρόνια εξαντληθεί ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως δυνατότητα για πληρωμή έστω και ενός ευρώ επιπλέον σε φορολογία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να ανακουφίσει άμεσα τους πολίτες που στενάζουν από το άχθος της εφορίας και να δημιουργήσει ένα φορολογικό σύστημα αναλογικό και δίκαιο, το οποίο δεν θα λεηλατεί τα σπίτια και τις μικρές ιδιοκτησίες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή