Παν. Δριτσέλη: «Το ρεύμα είναι βασικό κοινωνικό αγαθό» Reviewed by Momizat on . Επικίνδυνα τα σχέδια πώλησης της "μικρής" ΔΕΗ, επισημαίνει σε δήλσή της η τρικαλινή βουλευτίνα Το κυβερνητικό νομοσχέδιο με το οποίο ξεκινά η διαδικασία πώλησης Επικίνδυνα τα σχέδια πώλησης της "μικρής" ΔΕΗ, επισημαίνει σε δήλσή της η τρικαλινή βουλευτίνα Το κυβερνητικό νομοσχέδιο με το οποίο ξεκινά η διαδικασία πώλησης Rating: 0

Παν. Δριτσέλη: «Το ρεύμα είναι βασικό κοινωνικό αγαθό»

Παν. Δριτσέλη: «Το ρεύμα είναι βασικό κοινωνικό αγαθό»

Επικίνδυνα τα σχέδια πώλησης της “μικρής” ΔΕΗ, επισημαίνει σε δήλσή της η τρικαλινή βουλευτίνα

Το κυβερνητικό νομοσχέδιο με το οποίο ξεκινά η διαδικασία πώλησης του 30% της ΔΕΗ είναι ένα επικίνδυνο νομοσχέδιο για την ασφάλεια της κοινωνίας και της χώρας. Η εκχώρηση μεγάλου τμήματος της ενεργειακής υποδομής της ΔΕΗ, των εργοστασίων, των ορυχείων της αλλά και περίπου 2 εκατομμυρίων καταναλωτών στα χέρια ιδιωτών, αποτελεί απαράδεκτη μεθόδευση που βρίσκει αντίθετη την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαρατάσσεται και στα Τρίκαλα με όλους τους φορείς και τους πολίτες που παλεύουν για να μην μεταβληθεί η ηλεκτρική ενέργεια σε κερδοσκοπικό προϊόν και συντονίζει τον αγώνα του με τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, οι οποίοι μάχονται για την αποτροπή αυτών των σχεδίων. Η κυβερνητική προπαγάνδα και οι αντιεργατικές κορώνες, που δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι κυβερνώντες, δεν πείθουν κανένα. Κάθε ώρα που περνάει το κύμα αντίστασης μεγαλώνει και η ακύρωση των σχεδίων πώλησης της ΔΕΗ έρχεται όλο και πιο κοντά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή