Παπαδόπουλος : “Δεν θα στηρίξω κανένα υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α Reviewed by Momizat on . Στη κατηγορηματική διάψευση κάθε φημολογίας που διακινείται το τελευταίο διάστημα ότι θα στηρίξει στις επικείμενες εκλογές πρόσωπο η πρόσωπα του ψηφοδελτίου του Στη κατηγορηματική διάψευση κάθε φημολογίας που διακινείται το τελευταίο διάστημα ότι θα στηρίξει στις επικείμενες εκλογές πρόσωπο η πρόσωπα του ψηφοδελτίου του Rating: 0

Παπαδόπουλος : “Δεν θα στηρίξω κανένα υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Παπαδόπουλος : “Δεν θα στηρίξω κανένα υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Στη κατηγορηματική διάψευση κάθε φημολογίας που διακινείται το τελευταίο διάστημα ότι θα στηρίξει στις επικείμενες εκλογές πρόσωπο η πρόσωπα του ψηφοδελτίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο νομό, προέβη με δήλωσή του στην Trikkkipress ο Βουλευτής του κόμματος κ. Σάκης Παπαδόπουλος.

“Θα αγωνιστώ με όλη μου τη δύναμη για τη νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τη πρωτιά του συνδυασμού στα Τρίκαλα αλλά δεν θα στηρίξω μεμονωμένους υποψηφίους”, δήλωσε χαρακτηριστικά το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς οριοθετώντας έτσι και το ρόλο που επιφυλάσσει για τον εαυτό του ο ίδιος, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από την ενεργό πολιτική.

Αυτόν δηλαδή του εγγυητή της ενότητας της κεντροαριστερής παράταξης στο νομό και του θεματοφύλακα της συγκρότησης ενός ισχυρού τοπικού ψηφοδελτίου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, δεδομένου ότι όπως επισημαίνουν αξιόπιστες πηγές οι εισηγήσεις του στη Κουμουνδούρου έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Κώστας Κουτσονάσιος. 

Αφήστε το σχόλιο σας