"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Παπαθανασίου κατά Σύριζα για τις δεσμεύσεις λογαριασμών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Papathanasiou

Δημήτρης Παπαθανασίου : Η Ν.Ε.Τρικάλων του δήθεν ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια άκρως απολίτικη ανακοίνωση σχετικά με τις κατασχέσεις των τραπεζικών λογαριασμών από την πλευρά του Δήμου υπό το γενικό τίτλο : “Καλό θα ήταν ” με επιχειρηματολογία και φρασεολογία που θα ζήλευε και ένας διευθυντής του τμήματος δημοσίων εσόδων .
Πράγματι μεταξύ φίλων και ιδεολογικά συνοδοιπόρων, δεν χωράνε διαμαρτυρίες , κριτική και καταγγελίες, παρά μόνο συστάσεις για πιο “ορθολογική” χρήση ενός μέσου που αντιπροσωπεύει ό,τι πιο ανάλγητο έχει μεθοδεύσει η νεοφιλελεύθερη ιδεολογία ,να δεσμεύεις δηλαδή τραπεζικούς λογαριασμούς των 50, 100 και 300 ευρώ που υπάρχουν για την κάλυψη των πιο βασικών βιοτικών αναγκών .

[ “αλιευθέν” απο το f/b

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τις φωτογραφίες που ειχατε βγάλει με τον Τσιπρα εσύ και οι όμοιοί σου τι κάνατε; τις κρύψατε; τις κάψατε; Πές μας κάτι και για τον κουμπάρο, τον υπουργό υγείας, που τον κουβαλούσατε εδώ σαν γκεσέμι και για το κατάντημα των νοσοκομείων.. Μην σου λάχει και αρρωστησεις…αλλά τι λέω ,εσύ έχεις “μέσον” τον υπουργό Ξανθό ,έστω τον πρωην συντροφο Σάκη γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται, εμείς τι θα κάνουμε!
    Και έχει πλάκα που καταγγέλεις την νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ (άλλοι επαναστάτες κι’ αυτοι!) με τους περισότερους από τους οποίους συνεργαστηκες και μάλιστα κάνατε γαργαρα την πρώτη συνεργασία σας με τους ΑΝΕΛ.
    Τώρα διαμαρτύρεσαι, κλαιγεσαι η πουλάς επανάσταση; Σιγά το καλτόν…

    • Πρακτοράκο , όλα αυτά που λες θα τα πεις με το ονοματάκι σου ή απλά θα παραμείνεις ένας φασιστάκος συκοφάντης ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης