"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

40.1 C
Trikala

Παπακώστα: Αποτελεί ύψιστη τιμή ο ρόλος της Υφυπουργού στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αποτελεί ύψιστη τιμή να μου ανατίθεται από τον Πρωθυπουργό μας, ο ρόλος της Υφυπουργού στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας   και είμαι επίσης ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την Υπουργό Σοφία Ζαχαράκη  μια αξιόλογη πολιτικό και αληθινή φίλη.
Μαζί, θα υπερασπιστούμε πρωτοβουλίες που φέρνουν ουσιαστική αλλαγή, διασφαλίζοντας ότι κάθε οικογένεια αισθάνεται ότι υποστηρίζεται, κάθε κοινότητα νιώθει ότι συμπεριλαμβάνεται και κάθε άτομο αισθάνεται ότι εκτιμάται.
????????Προχωράμε με αποφασιστικότητα, γνωρίζοντας ότι οι προσπάθειές μας σήμερα θα θέσουν τα θεμέλια για μια πιο συνεκτική και αλληλέγγυα κοινωνία αύριο.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγνώμη? τιμή για ποιόν? Για μας πάντως όχι! Είναι ντροπή για μας, να υπάρχει μια τρικαλινή στο προεδρείο της βουλής για τα Τέμπη ( και μάλιστα ορμώμενη εκ του Δήμου Μετεώρων) και να μην ανοίξει ούτε στιγμή το στόμα της, γι αυτή την εγκληματική ενέργεια. Επομένως, μια χαρά εξαργύρωσε για τον εαυτό της τη σιωπή της, χωρίς καμία ντροπή, εν συναίσθηση, για τον ανύποτο πόνο, θλίψη των συμπατριωτών της. Ας επαναπαυτεί σ αυτό που κατάφερε να κερδίσει σε βάρος αθώων παιδιών και ας μη μας προκαλεί!

  2. Η Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη «φυτώριο» υπουργών της κυβέρνησης.
    Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών αριθμεί το υπουργικό συμβούλιο καθώς μετά τη Ζωή Ράπτη, τον Ανδρέα Νικολακόπουλο και την Ιωάννα Λυτρίβη προστέθηκαν την Παρασκευή (14/06), μετά τον ανασχηματισμό, οι: Κώστας Γκιουλέκας, Ιάσωνας Φωτήλας, Κατερίνα Παπακώστα, Χρήστος Κέλλας και Κώστας Καραγκούνης.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι παρά τις «φωνές» για «συγκάλυψη» του εγκλήματος των Τεμπών αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση……..
    Επιβεβαιώθηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, πρόεδρος της εξεταστικής, που έλεγε πως «η Επιτροπή μας είναι και κάπως γουρλίδικη» όταν οι «δύο πολύ καλοί και άξιοι συνάδελφοι μας, ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και η κ. Ιωάννα Λυτρίβη» υπουργοποιήθηκαν στο ανασχηματισμό που έγινε στις αρχές του χρόνου.

    in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης