Παπακώστα : Εδώ Παππάς ,εκεί Παππάς ,παντού Παππάς Reviewed by Momizat on . Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής αγνόησαν πλήρως το φιάσκο της Προανακριτικής και ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του Νίκου Παππά σε Ειδικό Δικαστήριο για το Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής αγνόησαν πλήρως το φιάσκο της Προανακριτικής και ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του Νίκου Παππά σε Ειδικό Δικαστήριο για το Rating: 0

Παπακώστα : Εδώ Παππάς ,εκεί Παππάς ,παντού Παππάς

Παπακώστα : Εδώ Παππάς ,εκεί Παππάς ,παντού Παππάς

Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής αγνόησαν πλήρως το φιάσκο της Προανακριτικής και ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του Νίκου Παππά σε Ειδικό Δικαστήριο για το αδίκημα της «παράβασης καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή» στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016.

Η ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο, δημιούργησε «τραύμα» στη συνεργασία των δύο κομμάτων, καθώς υπήρξαν διαρροές δύο ψήφων από βουλευτές που αναμενόταν να ψηφίσουν το πόρισμα της Προανακριτικής.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Παπακώστα μέλος της προανακριτικής επιτροπής δήλωσε :

Εδώ Παππάς ,εκεί Παππάς ,παντού Παππάς λέει ο θυμόσοφος λαός μας… Όλες οι υποθέσεις που απασχόλησαν την δικαιοσύνη και τον τόπο μας την τελευταία πενταετία ,έχουν πάντα μία πολιτική συμμετοχή,αυτή του κ.Νίκου Παππά. Σήμερα το Ελληνικό Κοινοβούλιο αποφάσισε λοιπόν την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο. Τώρα τον λόγο τον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία αποτελεί την μόνη καθαρή λύση για την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή