Παπαρήγα: Θα πάρουμε μέρος στο δημοψήφισμα, αλλά το «όχι» μας δεν θα συναθροιστεί με της κυβέρνησης Reviewed by Momizat on . Η Αλέκα Παπαρήγα από το βήμα της Βουλής δήλωσε πως το ΚΚΕ θα συμμετάσχει στο δημοψήφισμα, λέγοντας «όχι» στην πρόταση των δανειστών. Τόνισε ωστόσο πως «το “όχι” Η Αλέκα Παπαρήγα από το βήμα της Βουλής δήλωσε πως το ΚΚΕ θα συμμετάσχει στο δημοψήφισμα, λέγοντας «όχι» στην πρόταση των δανειστών. Τόνισε ωστόσο πως «το “όχι” Rating: 0

Παπαρήγα: Θα πάρουμε μέρος στο δημοψήφισμα, αλλά το «όχι» μας δεν θα συναθροιστεί με της κυβέρνησης

ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η Αλέκα Παπαρήγα από το βήμα της Βουλής δήλωσε πως το ΚΚΕ θα συμμετάσχει στο δημοψήφισμα, λέγοντας «όχι» στην πρόταση των δανειστών. Τόνισε ωστόσο πως «το “όχι” του ΚΚΕ δεν συναθροίζεται με κανένα “όχι”».

H Αλέκα Παπαρήγα διευκρίνισε ότι το ΚΚΕ θα συμμετάσχει κανονικά στο δημοψήφισμα.

«Το πρόγραμμά σας θα παρατεθεί και θα το εμφανίζετε ως συμβιβασμό έντιμο και αξιοπρεπή», είπε απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση. «Με πρόσχημα την Αριστερά διαβρώνετε και αλλοιώνετε συνειδήσεις συστηματικά και επανειλημμένα», τόνισε.

«Δεν υπάρχει συμβιβασμός αξιοπρεπής. Ο μόνος συμβιβασμός είναι μέσα στο μαζικό κίνημα και όχι με τραπεζίτες και βιομηχάνους», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Η ζημιά που κάνετε στο λαό είναι πολύ μεγάλη». «Από το go back -που είναι λάθος αγγλικά- πήγατε στο “γίναμε φίλοι με την Μέρκελ”», είπε και σημείωσε: «Δεν ξεφύγατε από τον στόχο ενός συμβιβασμού».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή