"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.6 C
Trikala

Παπαστεργίου για την εκλογή νέου δημάρχου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το σχόλιο του για τη διαδικασία εκλογής νέου Δημάρχου έκανε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου

« Το Σάββατο έγινε μια καλή κουβέντα, είδαμε ποιοι ενδιαφέρονται και ποιοι δεν ενδιαφέρονται, ζητήθηκε λίγος επιπλέον χρόνος προκειμένου να γίνουν τελευταίες επαφές, οπότε την Τρίτη θα συγκληθεί και πάλι η ομάδα ώστε να εκλέξει τον Δήμαρχο, όπως προβλέπει ο νόμος. η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να ήμουνα εκεί, αλλά δεν είναι εφικτό. Είναι μια η υποψηφιότητα, του Νίκου Σακκά.

Θα ήταν λίγο άδικο σε μια ομάδα που υπάρχουν πολλά και ικανά στελέχη, τα οποία θεωρώ παιδιά μου, άνθρωποι και συνοδοιπόροι μου τόσα χρόνια, να έβγαινα και μονοσήμαντα να υποδείξω κάτι. Τα γενικά χαρακτηριστικά τα ανέφερα, από κει και πέρα η ομάδα θα αποφασίσει ποιος είναι ο συνεχιστής για αυτή την περίοδο, και θεωρώ πως θα είναι και πρόκριμα για τις εκλογές του Οκτώβρη. Σε μια ομάδα με τόσα στελέχη, και εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα αυτή να είναι κάποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, θα πρέπει να προκύψει απ αυτούς. Θα ήταν άδικο να γίνει κάτι άλλο.

Εγώ ζήτησα από όποιον συμμετέχει στη διαδικασία εκλογής νέου Δημάρχου, τουλάχιστον να μην είναι απέναντι. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να κατεβεί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αλλά θεωρώ απόλυτα λογικό και ηθικό να μην πάει κάποιος είτε σε άλλο συνδυασμό είτε να κατεβεί μόνος του.

Δεν έχω πολιτικό γραφείο, και στην ομάδα ξεκαθάρισα ότι δεν θα ανοίξω και πολιτικό γραφείο. Δεν παραγοντίζω και δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω άλλο πόλο στον Δήμο, παρά μόνο να κρατήσουμε την πολύ σημαντική δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα. Κλήθηκα από τον Πρωθυπουργό να κάνω κάτι πολύ συγκεκριμένο, σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση, και με αυτό και μόνο θα ασχοληθώ.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης