"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Παπαστεργίου : η πολιτική σκέψη του Πολυμερόπουλου έχει μείνει χρόνια πίσω και σε άλλες εποχές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη χθεσινή δήλωση του δημοτικού συμβούλου Αλέκου Πολυμερόπουλου ότι δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος ξανά σχολίασε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, λέγοντας:

« Η αλήθεια είναι πως η δήλωση του Αλέκου μας έκανε όλους να χαμογελάσουμε. Ίσως ξεφεύγει η δήλωση του και από την ανάλυση των.. πολιτικών επιστημών και έτσι δεν μπορώ να τη μεταφράσω. Ο μόνος που ίσως πιστεύω θα μπορούσε να τον έχει βάλει να κάνει τέτοια δήλωση, είναι η…γυναίκα μου και τα παιδιά μου!

Με στεναχωρεί που η πολιτική του σκέψη έχει μείνει χρόνια πίσω και σε άλλες εποχές, τόσο που σε κάθε συμβούλιο να φαντασιώνεται ρεμούλες και κλεψιές. Αναφέρθηκε στις σχολικές επιτροπές και ότι κάτι έχει γίνει με τις επισκευές στα σχολεία, και όταν ζητήσαμε να φέρει παραδείγματα δεν έφερε κανένα. Έχει κολλήσει στην ιστορία με τα ανταλλακτικά, λέει και ο ίδιος και τα φερέφωνα του ότι ζημιώθηκε ο Δήμος με 90.000 ευρώ, είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Έχει αποδείξει ο Δήμος Τρικκαίων ότι τα τελευταία χρόνια γύρισε σελίδα και προσπαθεί να ανακάμψει οικονομικά και να είναι χρήσιμος στους δημότες του, είναι άδικο προς την ίδια την κοινωνία να γίνεται κουβέντα για λαμόγια και κλεψιές.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης