Παπαστεργίου: Οι καταστηματάρχες θα πρέπει να ντρέπονται Reviewed by Momizat on . Αντιδράσεις -εν μέσω χειμώνα και ενόψει των γιορτών- έχει προκαλέσει ο αντικαπνιστικός νόμος από μερίδα καταστηματαρχών, οι οποίοι βλέποντας να χάνουν πελατεία Αντιδράσεις -εν μέσω χειμώνα και ενόψει των γιορτών- έχει προκαλέσει ο αντικαπνιστικός νόμος από μερίδα καταστηματαρχών, οι οποίοι βλέποντας να χάνουν πελατεία Rating: 0

Παπαστεργίου: Οι καταστηματάρχες θα πρέπει να ντρέπονται

Παπαστεργίου: Οι καταστηματάρχες θα πρέπει να ντρέπονται

Αντιδράσεις -εν μέσω χειμώνα και ενόψει των γιορτών- έχει προκαλέσει ο αντικαπνιστικός νόμος από μερίδα καταστηματαρχών, οι οποίοι βλέποντας να χάνουν πελατεία ζητούν την αλλαγή του μέτρου και να μπορούν να επιλέξουν εάν θα λειτουργούν τα μαγαζιά τους για καπνιστές ή μη.

Μιλώντας σχετικά στο tv10.gr ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου σημειώνει πως «οι καταστηματάρχες θα πρέπει να ντρέπονται μόνο που το σκέφτηκαν. Ο νόμος είναι νόμος» ενώ αναφέρθηκε στα στατιστικά στοιχεία των θανάτων που σχετίζονται με ασθένειες τόσο από το ενεργητικό, όσο και το παθητικό κάπνισμα.

«Δεν μας ενδιαφέρει πως και στα ταμεία του Δήμου μπαίνουν λιγότερα χρήματα από την εφαρμογή του μέτρου» πρόσθεσε παράλληλα και τόνισε ότι «για εμάς προέχει η υγεία των πολιτών».

Σχόλια (1)

  • σωστός

    να και ένας δεξιός δήμαρχος που τα βάζει με τους… δεξιούς καταστηματάρχες. κατανοητό πλέον γιατί η αριστερά δεν μπορεί να βρει υποψήφιο. ετούτος παίζει σε δύο ταμπλό και μπράβο του.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή