Παπαστεργίου: Ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα Reviewed by Momizat on . Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής είναι ειλημμένη και, πλέον, κανέναν ρόλο δεν πρόκειται να παίξει η διαφορετική άποψη που ενδεχομένως να εκφράσουν οι υπόλοιπες δημ Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής είναι ειλημμένη και, πλέον, κανέναν ρόλο δεν πρόκειται να παίξει η διαφορετική άποψη που ενδεχομένως να εκφράσουν οι υπόλοιπες δημ Rating: 0

Παπαστεργίου: Ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα

Παπαστεργίου: Ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα

Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής είναι ειλημμένη και, πλέον, κανέναν ρόλο δεν πρόκειται να παίξει η διαφορετική άποψη που ενδεχομένως να εκφράσουν οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο που αναμένεται να συγκληθεί για την διεξαγωγή του φετινού Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δημήτρης Παπαστεργίου δεν αντέχει η τοπική μας κοινωνία, από όλες τις απόψεις, να μην έχουμε ανοιχτό τον Μύλο των Ξωτικών.

 Όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων «αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τηρούμε τα μέτρα, δεν μπορούμε να κλείσουμε πάλι τα πάντα. Ο Μύλος έτσι κι αλλιώς φέτος θα γίνει μόνο έξω, δεν θα υπάρχει κάποια δραστηριότητα μέσα, είναι πολύ μεγάλος ο χώρος απλωμένος σε πολλά στρέμματα οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε ότι θα χει συνωστισμό. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες, και για τα παιδιά θα ισχύσει ότι ισχύει για το σχολείο δηλ με τα σελφ τεστ.

Θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα, ώστε να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα καθώς βλέπουμε ήδη μια πτώση στα κρούσματα. Ακόμα και να πούνε όχι οι υπόλοιπες παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο, κάποιος πρέπει να πάρει τις αποφάσεις, και να πάνε τα πράγματα μπροστά.

Έχουν εξάλλου ανοίξει ήδη αρκετά τέτοια εορταστικά χωριά σε όλη την επικράτεια, πχ στην Αθήνα, στη Δράμα, στη Θεσσαλονίκη. Δεν αντέχει η τοπική μας κοινωνία, από όλες τις απόψεις, να μην έχουμε ανοιχτό τον Μύλο των Ξωτικών.»

Σχόλια (11)

 • Σιγά...

  Σιγά μην ιδρώσει το αυτί του δημάρχου… Σιγά μην τον νοιάζει η έξαρση της πανδημίας…Σιγά μην ακούσει τους γιατρούς… Σιγά και αν το νοσοκομείο μας έχει φουλαρει και δεν έχει κλίνες… Σιγά…Σιγά ..

  Απάντηση
 • Το δίλημμα..

  Ρε παιδιά,την υγεία των πολιτών θα σκεφτεί η δημοτική αρχή η την τσέπη???ε???

  Απάντηση
 • Ευλογείτε

  Τώρα που θα ξεκινήσει “ο μύλος των ξωτικών” να κάνετε κάθε μέρα τον σταυρός σας,μήπως και σωθείτε ..

  Απάντηση
 • Χρήμα & δουλοπρέπεια

  Μπράβο Τρικαλινοί! Πολύ μυαλό έχετε στο κεφάλι σας με όλα τα παιδούρια που εκλέγετε.
  Αντί για έξυπνη πόλη θα την καταντήσετε πόλη της δυστυχίας και του Μαμωνά! Και η αιτία θα είναι μόνο οι πολίτες της με το μυαλό που κουβαλάνε.

  Απάντηση
 • Να Λόλα ένα τόπι

  Να κόψουν τις βόλτες στις παιδικές χαρές κ να σταματήσουν να παίζουν play station και να περάσουν από τις covid-κλινικες ,να λαχταρησουν.

  Απάντηση
 • Ομικρον

  Τον Άη Βασίλη μια και τον κάνατε “πράσινο”,δεν τον αλλάζετε χρώμα να τον κάνετε “μαύρο” από την Μποτσουάνα να ταιριάζει με το κλίμα των ημερών..

  Απάντηση
 • Ένας καημένος

  Όλοι μιλάτε εκ του ασφαλούς. Για ρωτήστε και τους επαγγελματίες ; Η τοπική οικονομία πεθαίνει και εσεις το χαβά σας.

  Απάντηση
 • Trikalinaki

  Ο Παπαστεργίου ξέρει τι κάνει. Πιάνει τον παλμό της κοινωνίας. Στον Μύλο λέμε ΝΑΙ

  Απάντηση
 • Ο Πινοκιο

  Δήμαρχε κράτα γερά, στείλε τους όλους με κοβιντ στο νοσοκομείο… μη μασάς..ας πρόσεχαν οι “έξυπνοι πολίτες”..

  Απάντηση
 • Ξωτικό

  Ζούμε στον πιο σουρεαλιστικό δήμο της χώρας. Θέλω να συστήσω στον Παπαστέργιο ένα καλό ξεμάτιασμα. Τουλάχιστον ας βγουν οι γιατροί από τη ΜΕΘ να πουν την άποψη τους , ας βγουν οι γιατροί του νοσοκομείου , ο ιατρικος σύλλογος που είναι , τι λένε όλοι αυτοί?

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή