Παράνομο στοίχημα στη Σκιάθο. Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί. Reviewed by Momizat on . Εντοπίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου κατάστημα παροχής Υπηρεσιών διαδικτύου στο νησί, το οποίο λειτουργούσε ως πρακτορείο παράνομου στοιχήματος. Συνελήφθ Εντοπίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου κατάστημα παροχής Υπηρεσιών διαδικτύου στο νησί, το οποίο λειτουργούσε ως πρακτορείο παράνομου στοιχήματος. Συνελήφθ Rating: 0

Παράνομο στοίχημα στη Σκιάθο. Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί.

Παράνομο στοίχημα στη Σκιάθο. Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί.

Εντοπίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου κατάστημα παροχής Υπηρεσιών διαδικτύου στο νησί, το οποίο λειτουργούσε ως πρακτορείο παράνομου στοιχήματος. Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και δύο παίκτες, κατηγορούμενοι για παράνομο στοιχηματισμό, σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων. Αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χρηματικό ποσό και εκτυπωμένα αποκόμματα παράνομου στοιχήματος. 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εντοπίστηκε χθες (09.05.2015) το βράδυ στο νησί κατάστημα παροχής Υπηρεσιών διαδικτύου, το οποίο λειτουργούσε ως πρακτορείο παράνομου στοιχήματος. Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 19χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και δύο παίκτες, ηλικίας 42 και 45 ετών, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ηλικίας 49 ετών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου του νησιού, κατά τον οποίο κατέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο να επιτρέπει με σκοπό το κέρδος τη διενέργεια παράνομου στοιχήματος, σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων, στο οποίο συμμετείχαν οι δύο παίκτες.

Από το χώρο του καταστήματος, αλλά και από την κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • το χρηματικό ποσό των (136,55) ευρώ,
  • τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο εκτυπωτές, ως μέσα διευκόλυνσης στη διενέργεια παράνομου στοιχήματος, καθώς και
  •  δεκαεπτά εκτυπωμένα αποκόμματα παράνομων στοιχημάτων.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβίαση της νομοθεσίας ¨περί παιγνίων¨, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή