Παράσταση διαμαρτυρίας από τους αγρότες της “Ανοιξης” Reviewed by Momizat on .   Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ''Η ΑΝΟΙΞΗ'' στο κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας. Οι αγρότ   Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ''Η ΑΝΟΙΞΗ'' στο κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας. Οι αγρότ Rating: 0

Παράσταση διαμαρτυρίας από τους αγρότες της “Ανοιξης”

Παράσταση διαμαρτυρίας από τους αγρότες της “Ανοιξης”

agr

 

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ”Η ΑΝΟΙΞΗ” στο κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας. Οι αγρότες διεμήνυσαν την απογοήτευση και την αγανάκτησή τους μπροστά στο ενδεχόμενο των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας.

Το γεγονός αυτό θα σημάνει – όπως ανέφεραν στην trikkipress – την απώλεια του υψίστου αγαθού, της εστίας, της στέγης του απλού πολίτη! Το μέτρο αντίκειται στο βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, που είναι αυτό της στέγασης και της προστασίας του πολίτη.

Παράλληλα εξέφρασαν την οργή τους για την κατάσχεση χρημάτων από τα ατομικά τους βιβλιάρια για οφειλές τους. Ό,τι μας δίνουν – είπαν – με το ένα χέρι, μας το αρπάζουν με το άλλο. Το Κράτος γίνεται διαχειριστής των χρημάτων μας …

Τέλος, καλούν όλα τα κοινωνικά στρώματα να συμπαραταχθούν μαζί τους και να κάνουν σθεναρή την παρουσία τους στο αγροτικό συλλαλητήριο της 10ης Δεκεμβρίου στη Λάρισα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή