Παράσταση διαμαρτυρίας γιατρών Reviewed by Momizat on . H Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Τρικάλων ετοιμάζει παράσταση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι,  έξω από το ΤΕΠ του H Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Τρικάλων ετοιμάζει παράσταση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι,  έξω από το ΤΕΠ του Rating: 0

Παράσταση διαμαρτυρίας γιατρών

Παράσταση διαμαρτυρίας γιατρών

H Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Τρικάλων ετοιμάζει παράσταση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι,  έξω από το ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου.

Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, «η πανδημία φουντώνει, τα θλιβερά ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων, θανάτων, διασωληνωμένων καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο. Βαρέως πάσχοντες διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ σε κοινούς θαλάμους είναι γεγονός και στο δικό μας Νοσοκομείο.

Οι συνάδελφοι συνεχίζουν τον αγώνα για την υγεία και την αξιοπρέπεια των ασθενών λίγοι, εξοντωμένοι και διακτυνισμένοι σε όλα τα πόστα

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να απορρίπτει κάθε πρόταση των γιατρών για ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ και να εφαρμόζει την ίδια πολιτική της ανακύκλωσης και των μετακινήσεων, του στυψίματος του αποδεκατισμένου προσωπικού, της αποσάθρωσης της ΠΦΥ.

Το έγκλημα είναι προδιαγεγραμμένο και οι ευθύνες της κυβέρνησης βαριές».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή