Παράσταση διαμαρτυρίας για τα χαράτσια στην Υγεία Reviewed by Momizat on . Με το που πάτησε το πόδι του ο νέος χρόνος τα αντιλαϊκά μέτρα που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση για την υγεία μπαίνουν σε εφαρμογή. Η επίθεση στη ζωή των εργαζομέ Με το που πάτησε το πόδι του ο νέος χρόνος τα αντιλαϊκά μέτρα που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση για την υγεία μπαίνουν σε εφαρμογή. Η επίθεση στη ζωή των εργαζομέ Rating: 0

Παράσταση διαμαρτυρίας για τα χαράτσια στην Υγεία

Παράσταση διαμαρτυρίας για τα χαράτσια στην Υγεία

Με το που πάτησε το πόδι του ο νέος χρόνος τα αντιλαϊκά μέτρα που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση για την υγεία μπαίνουν σε εφαρμογή. Η επίθεση στη ζωή των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων είναι ανελέητη. Από την Πρώτη Γενάρη νέα χαράτσια επιβάλλονται στην περίθαλψη. Το 5ευρω στα εξωτερικά ιατρεία, το 1 ευρώ παραπάνω στη συνταγή για τα φάρμακα, είναι δείγματα μιας πολιτικής που βήμα το βήμα κάνει τα νοσοκομεία επιχειρήσεις

Και με τα μέτρα αυτά η υγεία γίνεται ένα ακόμα πιο ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα.

Η αναστολή του 25 ευρώ για την εισαγωγή στο νοσοκομείο, μετατρέπεται σε άλλου είδους χαράτσι στο λαό που με υπουργική απόφαση ανά πάσα στιγμή,  μπορεί να αναθεωρείται η μορφή είσπραξης και τα ποσά.

Η  Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα να διεκδικήσουν για να έχουν σήμερα όλοι, χωρίς περιορισμούς και περικοπές, πλήρη και δωρεάν δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για την ανατροπή όλων των αντιλαϊκών μέτρων στην Υγεία και την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.

Κανείς να μην πληρώσει τα νέα αυτά χαράτσια!!!

Οι Γραμματείες του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, της ΟΓΕ, του ΜΑΣ, καλούμε αύριο Πέμπτη 9-Γενάρη και ώρα 9.00 το πρωί στο Νοσοκομείο, σε παράσταση διαμαρτυρίας, ενάντια στα χαράτσια στην Υγεία.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις μας, Σωματεία εργατικά,  αυτοαπασχολούμενων, Συλλόγους Αγροτικούς, Γυναικών, Συνταξιουχικούς Συλλόγους να πρωτοστατήσουν σ’ αυτόν τον αγώνα και να πάρουν πρωτοβουλίες στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, μαζί με τις Λαϊκές Επιτροπές.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή