"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.8 C
Trikala

Παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΑΣΕΒΕ στη Δ.Ο.Υ. Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Ο.Υ. Τρικάλων πραγματοποίησαν σήμερα σωματεία και συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση των ΕΒΕ,  στα πλαίσια της μέρας πανελλαδικής δράσης της ΠΑΣΕΒΕ για τη διεκδίκηση αφορολόγητου ορίου για τους αυτοαπασχολούμενους .
Ενώ οι επιπτώσεις από την οικονομική κρίση πνίγουν τα μικρομάγαζα με την αναδουλειά και τα λουκέτα στα μαγαζιά μας, η εξοντωτική φορολόγηση από το πρώτο ευρώ σφίγγει περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό των μικρομεσαίων ΕΒΕ και τα νέα μέτρα θα τσακίσουν ακόμα περισσότερο το ελάχιστο εισόδημά μας.
Η  πλειονότητα των αυτοαπασχολούμενων που δηλώνουμε καθαρά κέρδη κάτω των 10.000 ευρώ, καλούμαστε να πληρώσουμε τα μισά σχεδόν στην εφορία και στην ασφάλιση. Αν προσθέσουμε σε αυτά τον ΕΝΦΙΑ και τους άλλους έμμεσους φόρους ο βίος μας γίνεται αβίωτος.
Με τη σημερινή πρωτοβουλία και άλλες που θα ακολουθήσουν θέλουμε να σηματοδοτήσουμε την ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα των αυτοαπασχολούμενων για ζωή με δικαιώματα, την ανάγκη απάντησης στην ανελέητη επίθεση της κυβέρνησης. Οι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες να μη συμβιβαστούν με τον καθημερινό εφιάλτη των χρεών και την μίζερη ζωή που μας ετοιμάζουν. Ξέρουμε πολύ καλά πως η μόνη διέξοδος είναι ο κοινός αγώνας με την εργατική τάξη και τη φτωχή αγροτιά γιατί παρόμοια είναι τα προβλήματα και τα βάσανα και τα προκαλεί ο ίδιος αντίπαλος, οι μεγάλοι μονοπωλιακοί όμιλοι και οι κυβερνήσεις που τους υπηρετούν.
Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. και του παρέδωσε υπόμνημα με τα αιτήματά μας. Ο ίδιος αποδέχθηκε το υπόμνημα, χαρακτήρισε τα αιτήματά σωστά και δίκαια για την επιβίωση των αυτοαπασχολούμενων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης