Παράσταση Καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 7:30μ.μ. Reviewed by Momizat on . Συνεχίζεται το πρόγραμμα παραστάσεων καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48). Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 7:30 Συνεχίζεται το πρόγραμμα παραστάσεων καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48). Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 7:30 Rating: 0

Παράσταση Καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 7:30μ.μ.

Karagkiozis

Συνεχίζεται το πρόγραμμα παραστάσεων καραγκιόζη στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών πρώην στρατόπεδο Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48).
Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 7:30 μ.μ. ο Καραγκιόζης και η παρέα του περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να ταξιδέψουν μαζί σε απίθανες περιπέτειες με εμψυχωτή τον Νίκο Τζίκα που διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Πληροφορίες καθημερινά :
– Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων) Γαριβάλδη 8 Τηλ. επικοινωνίας 24313 53569
– ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ – ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ
Τηλ. επικοινωνίας 24310 73066.

Παράλληλα πραγματοποιούνται οργανωμένες πρωινές παραστάσεις κατόπιν συνεννοήσεως για σχολικά τμήματα.
Την Τρίτη 5 Μαϊου παρακολούθησαν παράσταση Καραγκιόζη οι μαθητές της Α Β Γ τάξεων !2ο Δημ. Σχολ. Τρικάλων .
Οι μαθητές παρακολούθησαν με ενθουσιασμό στην παράσταση και συμμετείχαν ενεργά στην υλοποίησή της με την καθοδήγηση του εμψυχωτή Νίκου Τζίκα ο οποίος τους μύησε στον κόσμο του θεάτρου σκιών στις τεχνικές χειρισμού και στον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται τα σκηνικά και οι φιγούρες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή